Güncel
Giriş Tarihi : 06-09-2023 13:38   Güncelleme : 06-09-2023 16:22

Vali Özarslan' dan Gerze ziyareti

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, ilçemizi ziyaret etti. Devam eden ve tamamlanan yatırımları yerinde inceledi

Vali Özarslan' dan Gerze ziyareti

Vali Özarslan, Gerze ziyaretinin ilk adımında Gerze Kaymakamlığını ziyaret etti. Burada Gerze Kaymakamı Tekin Dundar ve Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ile kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Özarslan, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar' dan ilçemiz ile ilgili brifing aldı ardından Gerze esnafını ziyaret etti. 

Esnaf ziyaretinin akabinde Gerze Belediyesini ziyaret eden Vali Özarslan, burada Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy tarafından karşılandı. Makamda Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy' dan ilçemizde devam eden ve yapımı tamamlanan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler aldı.

Gerze Belediye Başkanlığı ziyaretinden sonra Vali Özarslan merkez ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. 

Yapımı devam eden Yunus Emre İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu ve Pansiyonu; Atatürk İlkokulu inşaat sahalarını yerinde inceleyen Vali Özarslan, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız ve Özel İdare Genel Sekreter Vekili Murat Özmen’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Gerze Belediyesi Yeni Otogar proje alanında incelemelerde bulunan Vali Özarslan, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve yüklenici firma yetkililerinden proje hakkında bilgiler aldı.

 

Şehidimiz Mutlu Kaymakçı’ nın ailesine ziyarette bulunan Vali Özarslan Gerze ziyaretini Çeçe Sultan Türbesi ziyareti ile sonlandırdı.
 

AdminAdmin