Güncel
Giriş Tarihi : 30-01-2024 14:21   Güncelleme : 31-01-2024 09:41

Vali Özarslan, Gerze’ yi ziyaret etti

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Gerze’ de ziyaretlerde bulundu

Vali Özarslan, Gerze’ yi ziyaret etti

Vali Özarslan, Gerze ziyaretinin ilk adımında Gerze Kaymakamlığını ziyaret etti. Burada Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı ve Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ile kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Özarslan, Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı’ dan ilçemiz ile ilgili brifing aldı, ilçemizde devam eden, yapımı tamamlanan çalışmalar, yatırımlar, ilçenin genel durumu, ulaşım, güvenlik, eğitim, sağlık, tarım, sosyal hizmetler gibi temel kamu hizmetleri ve ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Arabacı’ yı ziyaretinin ardından Vali Özarslan, Gerze Cumhuriyet Savcısı Elif Kuzu ve Gerze Hakimi Mücahit Kuzu’ yu makamında ziyaret etti.

Gerze Cumhuriyet Savcısı Elif Kuzu ve Gerze Hakimi Mücahit Kuzu'ya iade-i ziyarette bulundu. Gerze Cumhuriyet Savcısı Elif Kuzu ve Gerze Hakimi Mücahit Kuzu ile bir süre sohbet ederek, gösterdikleri nezaket ve misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür etti.

Gerze Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı ve Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ile birlikte, Şehit Jandarma Er Sadettin Yıldız'ın ailesini ziyaret etti.

Şehidimizin ailesi ile bir süre sohbet ederek, hayır dualarını alan Vali Özarslan “Sizler, kahraman şehidimizin bizlere emanetisiniz. Bizler için çok kıymetlisiniz. Şehit ailelerimiz daima başımızın tacıdır. Her daim yanınızdayız” dedi.

Şehit ailesinin ziyaretinin ardından Vali Özarslan, Gerze Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı ve Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ile birlikte, ilçemizde ikamet eden özel bireyimiz Mehmet Buğra ve ailesini ziyaret etti.

Mehmet Buğra ve ailesinin ziyaretinin ardından Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan İlçemizde inşası devam eden Fetih 1453 Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ziyaret etti. Yüzme havuzunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Özarslan, inşası devam eden Gerze İlkokulu’nu ziyaret etti. İnşaat alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Özarslan 22.455.000 TL ihale bedeli ile; 2730 metre kare arsa üzerine, Toplam 4023 metre kare inşaat alanı, 24 Derslik, Alt Yapı ve Çevre Düzenlemesi ile birlikte; %95 oranında tamamlanan okulun ziyaretinin ardından Nur Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karabulut’a iade-i ziyarette bulundu. Gerze Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Feridun Delen ile birlikte “Nur Kimya” üretim tesisinde incelemelerde bulunan Vali Özarslan, Osman Karabulut’tan firmanın faaliyetleri hakkında bilgiler alarak, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Büşra ÇevikBüşra Çevik