Güncel
Giriş Tarihi : 13-07-2022 12:16

Vatandaşlar, Pazar esnafının malzemelerinden şikâyetçi

Vatandaşlar, ahşap tezgâhların kaldırımlara bırakılmasından şikâyetçi

Vatandaşlar, Pazar esnafının malzemelerinden şikâyetçi

İlçemizde her hafta Cuma günü Sinema Sokakta kurulan giysi pazarında Pazar esnafının bıraktığı ahşap tezgâhlar vatandaşı canından bezdirdi; vatandaşlar tezgâhların kaldırımlara bırakılmasından rahatsızlık duyduklarını dile getirdi. 

Gazetemiz aracılığıyla seslerini duyurmak isteyen vatandaşlar, pazar esnafının tezgâhlarını Cuma günleri tezgâh açtıkları aynı yerde bıraktıklarını, bunun hem görüntü kirliliğine neden olduğunu hem de yaya trafiğini engellediğini belirtiler.

Konunun bir an önce çözüme kavuşmasını isteyen vatandaşlar, “yaz aylarında en çok kullanılan, denize inen sokaklardan bir tanesi Sinema Sokak. Pazarcılarımız Cuma günleri bu sokakta tezgâhlarını açıyorlar fakat eşyalarını topladıktan sonra tezgâhlarını kaldırımlara bırakıyorlar; sokak boyunca bu böyle.

Yanlış anlaşılmasın, biz esnafın tezgâh açmasından rahatsızlık duymuyoruz, tezgâhlarını kaldırımlara bırakmalarından rahatsızlık duyuyoruz. Bırakılan o tezgâhlar nedeniyle kaldırımlardan yola inmek zorunda kalıyoruz. Aynı zamanda şimdi ilçemizin en çok misafir ve turist ağırladığı dönem. O tezgâhlar görüntü kirliliğine de neden oluyor” diyerek pazar esnafının daha duyarlı olmalarını istediler.

AdminAdmin