Spor
Giriş Tarihi : 08-01-2024 12:31

Voleybol bölgesel liginde, ilçemizi temsil edecekler

Gerzem Spor Kulübü, başarılı voleybolcular yetiştirmek için özverili çalışmalarına devam ediyor

Voleybol bölgesel liginde, ilçemizi temsil edecekler

Gerzem Spor Voleybol Takımı Bölgesel Lig çalışmalarına Antrenör Erkan Karagülle nezaretinde hız kesmeden devam ediyor.  2023/2024 Sezonu Büyükler kategorisinde Kadınlar Bölgesel Voleybol maçlarında Sinop ilimizi temsil edecek olan Gerze Spor Kulübü, 2023-2024 voleybol sezonunda, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenecek Bölgesel Lige 05 Ocak Cuma günü katılım başvurusunu da yaptı.

Yine 2023-2024 sezonu voleybol altyapı faaliyetlerinde Midi Kız, Küçük Kız, Yıldız Kız, Yıldız Erkek kategorilerin de mücadele ederek ilçemiz Gerze'yi temsil edecek olan Gerzem Spor Kulübü,  kadın voleybolundan sonra erkek voleybolunda da İlimizi en iyi bir şekilde temsil etmek için çalışmalarına hız verdi.

Bölgesel Ligdeki maçlarda kadronun çoğunlukla altyapıda olan sporculardan oluştuğunu belirten Antrenör Erkan Karagülle, alt yapı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Gerze’ yi voleybol alanında da büyük başarılarla tanıştırmak istediklerini ifade eden Karagülle, “altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Amacımız Gerze’mizi voleybol ilçesi yapmak ve geleceğe yetenekli voleybolcular yetiştirmek. Gerze’ nin adını tüm spor branşlarında başarılarla yazdırmak ve andırmak istiyoruz.

Gençlerimiz sporu sevsin, zararlı alışkanlıklardan uzak dursun, spora yönelsin, başarılı olsunlar, isimlerini ülkemize hatta dünya’ ya duyursunlar istiyoruz. Bu anlamda hem bizler hem de gençlerimiz büyük uğraşlar veriyoruz, ortaya bir emek koyuyoruz. Her şey Gerze için, spor için, gençlerimiz için” diye konuştu.

Büşra ÇevikBüşra Çevik