Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Asayiş

Yangına itfaiye hızla müdahale etti

Cumhuriyet Mahallesi'nde akşam saatlerinde başlayan çöp konteynerinin yanındaki yangını, Gerze Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü

Yangına itfaiye hızla müdahale etti
Paylaş:

Cumhuriyet Mahallesinde çöp konteynerinin yanında yangın çıktı. Uzmanlar, benzer olayların önlenmesi için vatandaşları yanıcı maddeler konusunda dikkatli olmaya çağırdı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde saat 20.30 sıralarında bir çöp konteynerinin yanında yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla ulaşan Gerze Belediyesi İtfaiye Ekipleri, yangına ivedilikle müdahale etti ve kısa sürede kontrol altına aldı.Yangının çıkış sebebi henüz netlik kazanmazken, uzmanlar bu tür olayların önlenmesi için yanıcı ve ateşli maddelerin çöp konteynerlerine atılmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca sigara izmaritleri, cam şişeler gibi yanıcı materyallerin dikkatli bir şekilde bertaraf edilmesi gerektiği vurgulandı.

Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması adına vatandaşları daha dikkatli ve duyarlı olmaya davet etti.

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Asayiş Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.