Güncel
Giriş Tarihi : 28-10-2023 10:54   Güncelleme : 28-10-2023 12:21

Yavuz Yiğit’ ten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Yavuz Yiğit’ ten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Yavuz kutlama mesajında:  “Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır; toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.”

Başta Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları kanlarıyla sulayıp yoktan var eden, dünyayı dize getiren ecdadımızı rahmetle, minnetle, şükranla ve özlemle anıyor, Cumhuriyetimizin 100. Yılını en yürekten duygularımla hissederek kutluyorum.

Her zaman “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” diyebilenlerin, demekten onur ve gurur duyanların bu coğrafyada varlığının daim olmasını Yüce Allahtan diliyorum.

Aynı zamanda 100. yılımızı gölgelemek isteyenleri, bu toprakları ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını asimile etmeye çalışanları, asimilasyon çalışmasına alet olanları, varlığını ve toprağını yabancılara açanları, kanla alınmış bağımsızlığımızı ve ay yıldızlı kimliğimizi para karşılığı yabancılara hak olarak verenleri, verenleri destekleyenleri, her şey olup bir tek TÜRK olmayı beceremeyenleri en derinden duygularımla kınıyorum!

Son olarak; Dünya üzerinde dini inancı ne olursa olsun TÜRK soyundan olup zulüm, baskı, işkence ve soykırım gibi baskılarla mücadele eden bütün soydaşlarımıza da Yüce Allahtan yardım diliyor, en yakın zamanda tam bağımsızlıklarına kavuşmalarını diliyorum.

TANRI TÜRK’Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN…

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin