Güncel
Giriş Tarihi : 07-09-2023 16:40   Güncelleme : 08-09-2023 11:09

Yaya geçidi çizgileri yenileniyor

Gerze Belediyesi tarafından yaya ve trafik akışının güvenliğini sağlamak amacıyla ilçemizin çeşitli bölgelerinde yaya geçidi çizgileri belirgin hale getiriliyor

Yaya geçidi çizgileri yenileniyor

11 Eylül Pazartesi günü 2023-2024 eğitim öğretim yılı başlıyor. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına günler kala okullarda devam eden çalışmaların yanı sıra sokaklarda da çalışmalar sürüyor.

Yaya ve araç güvenliğini sağlamak amacıyla vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddelerde ve okulların bulunduğu sokaklarda yaya geçit çizgileri yenilenerek belirgin hale getiriliyor.

Gerze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizde zamanla aşınan yaya geçitleri tekrar boyanıyor. Gerze Belediyesi ekipleri tarafından trafik akışında araç ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol ve güzergâhlarda ki kavşaklarda ve okul yollarında yaya çizgilerini boyama çalışmalarına başlandı.

Boyama çalışmalarında özellikle aşınmaktan belli olmayan yaya geçitlerinden başlanılıp gözükmeyen yaya geçitleri belirgin hale getirilirken, özellikle okul önlerindeki ve yayaların çok sık kullandığı yerlerde çalışmalar yoğunlaştırıldı. Ekipler, diğer bölgelerde ki çalışmaları da kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını belirtti. 

AdminAdmin