Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Güncel

Yaz Bitti, Limandaki Kirlilik Ortaya Çıktı

Yaz aylarının bitimiyle birlikte Gerze sahilleri sessizliğe bürünürken, geriye insanlarımız tarafından pisletilen bir deniz ve liman kaldı

Yaz Bitti, Limandaki Kirlilik Ortaya Çıktı
Paylaş:

Yaz aylarının bitimiyle birlikte Gerze sahilleri sessizliğe bürünürken, geriye insanlarımız tarafından pisletilen bir deniz ve liman kaldı.

Liman bölgelerinde denize girilmesi yasak olmasına rağmen, ilçe merkezinde bulunması nedeniyle yerel tatilciler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Yaz aylarında her gün yüzlerce kişinin denize girmek için tercih ettiği liman bölgesi, tatilcilerin birer birer gitmesi ve işletmelerin kapanmasıyla birlikte sadece balık tutmak isteyenlerin mekanı haline geldi. Limandan el ayak çekilmesiyle oluşan pis görüntüyse başta amatör balıkçılar olmak üzere vatandaşların gözünden kaçmadı.

 

Hem denizin içi hem de deniz kenarı pis

Gerze’nin gözbebeği konumunda bulunan limanda, ne yazık ki pislik olarak ne ararsanız mevcut. İçki şişelerinden pet şişelere, yiyecek ürünlerinin boş paketlerinden sigara paketlerine kadar her şey var. Kirlilik deniz kenarından başlayıp denizin içleri doğru ilerliyor. Özellikle boş bira ve şarap şişeleri kıyı şeridinde denize atılmış vaziyette kirli bir görüntü verirken, önümüzdeki yıl denize girecek olanlar için de büyük bir tehlike oluşturuyor.

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

2 değerlendirme
Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

MG

Mustafa Gönal

14.10.2017
Çok üzülüyorum orayı gönüllü kişiler temizlerken içim acıyoryazık
MN

Mustafa Nuri Karasoy

12.10.2017
demekki ödüllü şehir olmak hiçbirşeyi çözmüyor. başka şekirlerden gelenler şarapcı bunlar dediğinde zorumuza gidiyor. bizim öncelik ile insanımıza el atmamız gerekiyor galiba. bu görüntülerden sonra şirin gerze bayağı rafa kalkmış oluyor. arslan yattığı yerden belli olur. yazık.
Sıradaki Haber
Okumaya devam et Güvenlik Görevlisi Alınacak

Akışın sonuna geldiniz.