Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 20-04-2023 17:38   Güncelleme : 20-04-2023 22:43

Yeni Klibini Yayınladı

Gerzeli Sanatçı Mustafa Gül "Giden Gitti Film Bitti" isimli şarkısının yeni klibini sevenleriyle buluşturdu

Yeni Klibini Yayınladı

Gerzeli olan ve uzun yıllardan beri İstanbul'da müzik faaliyetlerini yürüten Ulusal Sanatçı Mustafa Gül, "Giden Gitti Film Bitti" isimli şarkısının yeni klibini yayınladı.

Söz ve müziği kendine ait olan şarkının yönetmenliğini de yapan Gül, klibi ilçemizde çekti ve klipte hemşehrilerimizle birlikte yer aldı.

Dinleyicilerine ‘Küsme kardeşim’ diye seslenen Gül, şarkının hikayesini şu şekilde anlattı: “İstanbul’ da trafikte seyrederken yol istemek için kornaya bastık ve bir arbede yaşandı. Bende bu olay üzerine ‘Giden Gitti Film Bitti’ şarkısını yazdım.

Benim her şarkımın ve klibinin bir hikayesi vardır. Bu şarkımın da böyle bir hikayesi var. 2 günlük dünya, ne birbirimize küsmeye ne de kırmaya değer. Ben istiyorum ki her günümüz bayram havasında geçsin, hep gülelim.”

13 yaşında Gerze'den ayrılarak gurbete gittiğini hatırlatan Gül, bu sebeple Gerze’ ye her zaman büyük bir hasret duyduğunu, daha önceki kliplerinde de bu şarkısının klibinde de Gerze’ ye yer vermekten büyük onur ve mutluluk duyduğunu kaydetti.  

Dinleyicilerine de minnettar olduğunu söyleyen Gül, desteklerinden ötürü yanında olan herkese çok teşekkür etti.

Bizlerde Gerze’ nin Sesi gazetesi olarak hemşehrimiz Mustafa Gül’ ü tebrik eder, sanat hayatında başarılar dileriz.

AdminAdmin