Siyaset
Giriş Tarihi : 01-03-2024 16:06   Güncelleme : 01-03-2024 16:16

Yeniden Refah Partisinin Gerze seçim ofisi açıldı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Gerze Belediye Başkan adayı Ömer Tugay Yılmaz’ ın seçim çalışmaları çerçevesinde kullanacağı seçim irtibat ofisi törenle açıldı

Yeniden Refah Partisinin Gerze seçim ofisi açıldı

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, Yeniden Refah Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı Ömer Tugay Yılmaz, alkışlarla sahneye davet edildi. Yılmaz, projelerini ve şehrin gelecek vizyonunu anlattı.

Yeniden Refah Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı Ömer Tugay Yılmaz yaptığı konuşmada, “Bugün burada sizlerle bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ben Ömer Tugay Yılmaz, Gerze’nin geleceği için yola çıkan genç ve vizyon sahibi bir adayım. Gördüğüm kadarıyla Gerze’mizin huzuru ve refahı için el ele vererek, şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için buradayız.

Karşınızda duran iki yol arasında sıkışıp kalmışken, unutmayın ki Gerze için bir de üçüncü yol var. Bu yol, Gerze’nin gerçek ihtiyaçlarına odaklanan, ranttan uzak, ahlaki değerlere ve milli görüş ideolojisine bağlı bir yönetim anlayışıyla şekillenecek bir yol.”

ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNİ PARLATACAĞIZ

“Benim için Gerze sadece harita üzerindeki bir nokta değil, burası benim de içinde yaşadığım, her sokak ve her caddesiyle sevdalısı olduğum bir şehir. Amacımız, Gerze’yi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha refah bir şehir haline getirmek. Bu yolda, sizlerin destek ve katkılarıyla hizmet etmeye talibiz.

26 yaşında genç bir aday olarak iş hayatında edindiğim tecrübelerle, şehrimize değer katacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Gerze için çalışacak, Gerze için var gücümüzle mücadele edecek, şehrimizin geleceğini parlatacağız.

Sevgili hemşehrilerim, bu seçim sadece bir parti yarışı değil, Gerze’nin geleceği için bir fırsattır. Lütfen yarınlarımızı birlikte şekillendirelim, Gerze’mizi daha iyi yerlere taşıyalım.

Yüce rabbimizin kutsal kitabımızda söylediği gibi "inna fetahna leke fethan mübina," yani "şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik." inşallah 31 Mart gecesi bu fetihin zaferini yaşayacağız, buna inanıyoruz. Gerze'nin vatandaşını iki parti arasında sıkıştırmayacağız.”

RÜŞVETE, TORPİLE VE YOLSUZLUĞA HAYIR DİYORUZ!

“Karadeniz'in incisi olan Sinop’un, rahmetli hocamız Erbakan’ın emaneti olduğunu biliyoruz. Bu memleketi daha ileri taşıyabilmek için bu mücadelenin ilk meşalesini Gerze’de yakacağız. Bizim burada yapmak istediğimiz bir siyaset yarışı değil, halkımızın takdirini kazanmak ve rabbimizin rızasını elde etmektir.

Bugün burada yeniden refah partisi olarak, Gerze’nin daha yaşanabilir, daha adil ve daha dürüst bir yer olması için buradayım.

Bizim için, ahlakın önemi sadece bir slogan değil, yaşam tarzıdır. Ahlak yoksa toplumda rüşvet, torpil ve yolsuzluk gibi çürümeler yeşerir. Ancak biz burada, bu çürümenin yeri olmadığını ve değişim için adım atmaya kararlı olduğumuzu ilan ediyoruz.

Ahlak, bir toplumun temel direğidir. Ahlaksızlık, halkımızın güvenini sarsar, adaleti zedeler ve toplumsal huzuru bozar. Bu nedenle, Gerze’de ahlakın yeniden inşası için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı taahhüt ediyoruz.

Rüşvete, torpile ve yolsuzluğa hayır diyoruz! Bizim yönetimimizde, liyakat esas alınacak, herkes için adalet sağlanacak ve şeffaflık ilke edinilecektir. Gerze'nin kaynakları adil ve etkin bir şekilde kullanılacak, herkesin hakkı korunacaktır.”

EĞİTİMDEN SAĞLIĞA, İSTİHDAMA KADAR BİRÇOK ALANDA SOSYAL PROJELER GELİŞTİRECEĞİZ

“Sevgili hemşerilerim, biz burada Gerze’nin geleceği için mücadele ediyoruz. Ahlaklı bir yönetim, sizin hak ettiğiniz hizmetleri almanızı sağlayacaktır. Sizlere söz veriyorum ki, Gerze’nin her bir vatandaşı için adil ve eşit bir gelecek inşa etmek için çalışacağım.

Gerze'de daha fazla sosyal projeyi hayata geçirmeyi amaçlıyorum. Bugün, insanlarımızın en büyük derdinin seçim değil geçim olduğunu biliyorum. İnsanlarımız, evlerini nasıl geçindireceklerini, çocuklarının okul masraflarını nasıl karşılayacaklarını düşünmektedir.

Bu sebeple, Gerze’mizde sosyal projelerle bu sorunları ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. İnsanlarımızın hayatını kolaylaştıracak, onların yaşam kalitesini yükseltecek projeler üzerinde çalışacağım.

Eğitimden sağlığa, istihdama kadar birçok alanda sosyal projeler geliştirerek, Gerze’nin her kesimine dokunmayı amaçlıyorum. İnsanlarımızın günlük yaşamlarını rahatlatmak, onlara destek olmak en büyük önceliğimdir.

Şimdi sizlere Gerze’nin refahı ve geleceği için hayata geçireceğim projelerin başlıklarından bahsetmek istiyorum.

Detaylarını dağıtılacak el broşürlerimizden ve sosyal medya hesaplarımdan açıklayacağım.

Su medeniyettir Gerze’nin hiçbir mahallesinde içilmeyen ve kullanılmayan su olmayacak arıtma tesisi projesini hayata geçireceğiz.

Daha fazla iş gücü ve istihdam oluşturmak için organize sanayi projesini hayata geçireceğiz.

Altyapı ve çevre düzenlemesini yapacağız.

Bacasız sanayi olarak adlandırdığımız tekstilkent projemizi hayata geçireceğiz.

Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve uzaklaştırmak için gençlik merkezi açacağız.

Çocuklarımızı yetiştiren değerli öğretmenlerimiz için öğretmen evini hizmete açacağız.

Belediye bünyesinde, sahipsiz sokak hayvanları için barınak, köylerimizde hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarımıza ücretsiz veterinerlik hizmeti vereceğiz.

Gerze’de yaşayan üniversite öğrencilerine burs vereceğiz.

Yarınlarımızı iyileştirmek ve korumak için geri dönüşüm tesisi kuracağız.

Vefat eden vatandaşlarımızın cenazelerine taziye çadırı göndereceğiz onların kötü günlerinde yanlarında olacağız.

Mezarlıklarımızda gasilhane, abdesthane ve mescitler yapacağız.

Yaşlı ve bakıma muhtaç değerli büyüklerimize evde bakım hizmetleri vereceğiz.

Bakıma muhtaç yaşlılarımızın market ve pazar alışverişleri belediye kurye hizmetleri tarafından karşılanacak.

Gençlerimizi istihdama kazandırmak amacı ile iş garantili meslek edindirme kurs merkezi açacağız.

21. Yüzyılda hala internetin ve telefonun çekmediği mahallerimiz mevcut bu Gerze’mize hiç yakışmıyor. İnternetin ve telefonun çekmediği mahalle kalmayacak.

Dar gelirli ailelerin ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan çocuklarına kantin desteği vereceğiz.

Siz değerli halkımızın ve rabbimin takdiri ile göreve geldiğimde belediyemize bağlı anketör ekibimiz esnafımızı ve halkımızı sürekli ziyaret ederek belediyemizin yapması ve yapmaması gerekenleri sizlerden öğrenerek bu sorunları büyükten küçüğe belediye bütçesi dâhilinde çözüme kavuşturacağız. Bununda sürekli yapılacağına dair sizlere söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Yılmaz’ ın konuşmasının ardından söz Yeniden Refah Partisi İl Sorumlusu Cengiz Kara, seçim ofisinin Gerze’ ye hayırlı olmasını diledi. Kurdele kesiminin öncesinde Yeniden Refah Partisi Gerze İlçe Başkanı Nazım Hançer’ e plaket takdim edildi akabinde kurdele kesimine geçildi.

 

 

Büşra ÇevikBüşra Çevik