Siyaset
Giriş Tarihi : 21-07-2022 14:15   Güncelleme : 11-07-2023 10:32

Yiğit, Gerze Devlet Hastanesi Müdürüne Yüklendi

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, “yasaları, kanunları çiğneyen bu şahsa karşı yetkilileri göreve çağırıyoruz” dedi

Yiğit, Gerze Devlet Hastanesi Müdürüne Yüklendi

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, Gerze Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Barbaros Mehmet Şengün’ün siyasi propaganda yaptığını ileri sürerek yetkili kurumlar tarafından bir an önce gereğinin yapılmasını istedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, “Gerze ilçemizin, Kaymakamına, İlimizin Valisine Gerze’nin Sesi gazetesi üzerinden bende buradan bir kez daha seslenmek istiyorum” diyerek Gerze Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Barbaros Mehmet Şengün’ün aleni olarak sosyal medya hesaplarından siyasi propaganda yapmasının, siyasi parti temsilcisi gibi davranmasının devlet memuru kanununa göre suç olduğunu belirtti.

657 sayılı devlet memurları yönetmeliğine göre hareket etmediğini alenen suç işlediğini belirten Yiğit, “beceriksizlikleri ile Durağanlı hemşehrilerimize çok büyük mağduriyetler yaşatan, yapmış olduğu açıklamasıyla da her yönüyle suç işleyen, makamın sorumluluklarını ihlal eden, yasal prosedürü çiğneyen bu şahsa hukukun ve yasaların emrettiği yaptırımı derhal uygulamalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan’ da konuyla ilgili sosyal medya hesabından “bu arkadaş ile ilgili uzun cümleler kurmayacağım. Buradan Gerze İlçemizin, Kaymakamına, İlimizin Valisine sesleniyorum.

Gerze Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Barbaros Mehmet Şengün efendinin aleni olarak sosyal medya hesaplarından siyasi propaganda yapması, siyasi parti temsilcisi gibi davranması devlet memuru kanununa göre suçtur.

Daha önce görev yaptığı Durağan Devlet Hastanesinde bir doktor hanımefendiye psikolojik, fiziki şiddet uygulamaya kalktığınıd a biliyoruz. Beceriksizlikleri ile Durağan'ı hemşehrilerimiz çok büyük maduriyetler yaşamıştı.

Her yönüyle suç işleyen, kendini bilmez ve makamının sorumluluklarını ihlal eden, yasal prosedürü çiğneyen bu şahsa hukukun ve yasaların emrettiği yaptırımı derhal uygulamalarını bekliyoruz” şeklinde paylaşım yaptı.

AdminAdmin