Siyaset
Giriş Tarihi : 23-12-2023 10:41   Güncelleme : 24-12-2023 14:44

Yiğit: “Sizlerle el ele vererek, başaracağız”

İYİ Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Yavuz Yiğit, Gerzelilere seslendi. Yiğit, “ilk önce kurtaracağız, sonra Gerze’ ye hak ettiğini vereceğiz” dedi.

Yiğit: “Sizlerle el ele vererek, başaracağız”

İYİ Parti Gerze Belediye Başkanı Aday adayı Yavuz Yiğit yaptığı açıklamada: “Sevgili Hemşehrilerim;

Gerze Belediyesini oylarınızla kurtardığımızda yapmak istediklerimizi paylaştığımız dönemde bulunmaktayız. Bu zamana kadar konu "Gerzeli Hemşehrilerim" olduğunda bilirsiniz ki hiçbir şekilde gözümü budaktan esirgemedim. Hiçbirinize şahsi bir vaat vermediğim gibi yalandan sırf gönlünüz olsun diye bir cümlede kurmadım. Olacak dediklerim oldu, olmayacak dediklerim olmadı.

Bugüne kadar sizinle nasıl bir güven alışverişinde olduysak bundan sonrada bu şekilde olacaktır. Seçilmek pahasına hiçbirinize yine yalan vaatler, duymak istediğiniz sahte cümleler kurmayacağım.

Belediyeyi kurtardığımızda yapmak istediğimiz plan, proje ve sorunların çözümleri kısmında hiçbirinize hayal satmıyoruz! Misal: "İktidar Belediyesi" pazar yerinin vaadini verip, iktidar olmasına rağmen bir taşın bile yerini değiştiremediyse ben bunun sebebini bilmeden size Pazar yeriyle ilgili vaat veremem.

Hasılı söylentiler borç batağından bahsederken biz bütçeyi görmeden harcamalardan bahsedip, buradan Sinop’a tüp geçit yapacağız diyemem.

İlk önce kurtaracağız, sonra gelirlerimizi arttıracağız, sonra Gerze ve Gerzeliler neye layıksa hepsi için gözümüzü kırpmadan harcayacağız. "Kurtarmak" kelimesi mi? Herkes "kazanmaktan" bahsediyor ama şu unutulmamalıdır; kazanmak için yola çıkanların gözü kör olur ama kurtarmak için yola çıkanlar asla kaybetmezler.

Sizlerle el ele vereceğiz ve bu cennet bahçesini şuan ki durumundan kurtaracağız. Başaracağız” ifadelerini kullandı. 

AdminAdmin