Siyaset
Giriş Tarihi : 29-03-2024 23:27   Güncelleme : 29-03-2024 23:35

Yüksek, geleceğin teminatı gençlerle bir arada

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, Gerze' nin gençleriyle bir araya geldi

Yüksek, geleceğin teminatı gençlerle bir arada

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştireceği miting öncesinde gençlerle bir araya geldi.

Gençler tarafından atılan sloganlarla sık sık sözü kesilen ve alkışlanan Başkan Adayı Yüksek, Gerze' nin hem aşığı hem de evladı olduğunu, Gerze' ye kendi gibi tuttuğunu koparan, girişken, atak, ilçemizin siyasette, devlet erkanında yatırım amaçlı ne kadar yasal bir hakkı varsa milletin verdiği yetkiyle o hakkı Gerze' ye getireceğini belirtti. Yüksek gençlere şu şekilde seslendi: Ben de sizlerin gibi aynı coğrafyada, aynı mahallede yaşamaktayım. Sizlerin sahip olduğunuz, havasını soluduğumuz bu coğrafyanın hem aşığıyım, hem evladıyım. Her şeyden önemlisi evladım dediğim sizlere, istikbalimiz dediğimiz sizlerin geleceğini tahsis etmek üzere gece demeden gündüz demeden mücadele eden bir abinizim.

7 senedir ben de bu ilçedeyim. Hepimizin ata ocağı dediğimiz yer ancak bu sabah itibariyle baktığım, izlediğim gençlerimizin yarınları ve umutları ile ilgili, mesleki anlamda kazanımları ile ilgili evlilik müessesesine adım attıklarında onların arkasında duracak ve sahip çıkacak, kara günleri olduğu zaman "ya burada da bir abimiz var" diyecek bir abilerinin olmaması şikayetimdir. Abilik, seçim zamanı geldiğinde o gençlere bayrak astırmak değildir, abilik o gençlere seçim zamanında broşür dağıttırmak değildir, abilik o gençlerin gözüne hüzün düştüğünde adeta baba, abi gibi yürekten sahip çıkmaktır. Hele ki burada 2 gencin arasında husumet varsa bir tane abi dedikleri biri çıkıp da "siz ne yapıyorsunuz?" deyipte onları sulh etmek için adım atan insan görmedim. Bana diyorlar ki "Hüseyin Yüksek sen neden aday oldun? İhtiyacın mı var?" diyorlar. Her şeyimiz var, bütün babalar gibi benim de evlatlarım var."

Büşra ÇevikBüşra Çevik