Siyaset
Giriş Tarihi : 30-06-2023 17:10   Güncelleme : 01-07-2023 12:50

Yüksek: “Gerze’ yi Karadeniz’ in Bodrum’ u yapacağız”

İş İnsanı Hüseyin Yüksek, canlı yayında basın mensuplarının sorularını cevapladı, belediye başkanlığı adaylığını açıkladı

Yüksek: “Gerze’ yi Karadeniz’ in Bodrum’ u yapacağız”

Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Sinop Milletvekilliği aday adayı olan İş İnsanı Hüseyin Yüksek, canlı yayında Sinop Basınının sorularını cevapladı. Gerze Belediye Başkanlığı adaylığını da açıklayan Yüksek, 2024’ te 24 Dev Proje diyerek yola çıktıklarını ifade etti.

Yüksek, “2024 mahalli idareler seçimlerinde Gerze Belediye Başkan Adaylığımı sizlerin de huzurunda açıklamış bulunuyorum ve Gerze halkına da bunu tüm kalbimle, tüm inanmış bütün değerlerimle duyurmak istiyorum. 2024 yılında yapılacak Gerze Belediye Başkanlığı seçimlerinde Gerze Belediye Başkanı adayı olarak Gerze’ nin bir evladı bir kardeşi olarak Gerze halkının huzuruna çıkmanın onur ve mutluluğunu yaşadığımı da ifade etmek istiyorum. Bununla beraber 4 Temmuz da kamuoyuna duyurduğumuz bir çalışma yaptık. 4 Temmuzda Proje Tanıtım Gecesi yapacağız.”

2024’ TE 24 DEV PROJE

“2024’ de 24 dev proje adı altında ve inandığımız, kalbimizde, yüreğimizde yatan, Gerze’ mizde olmasını istediğimiz, insanlarımızın yaşamına dokunan, duygularına tercüman olan, eğitimden, sosyal hayattan, turizmden, istihdama varana kadar 24 projeyi barındıran eserleri 4 Temmuzda milletimizle tanıştıracağız. Bu projelerin amacı ve gayesi şudur: Gerze bilindiği üzere son 2-3 yıl içerisinde yerli ve yabancı göçe ev sahipliği yapmaktadır ve haliyle çok hızlı bir nüfus artışına ev sahipliği yapan Gerze’ mizin 4 Temmuzda Gerze halkıyla buluşturacağımız projemiz elzem duruma gelmiştir.

Beni destekleyen desteklemeyen, seven sevmeyen, Gerze’ yi seveni hanımefendiler, beyefendileri 4 Temmuzda muhakkak bekliyorum. Ben Gerze halkına söz verdim, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde bir milletvekilliği adaylığım oldu ve adaylıkla sonuçlanmayan bir durumla karşı karşıya kaldık. Sinop’ un 9 ilçesinde beni tanıyan, seven, nerelerde neler yapacağımı bilen hemşehrilerimizde hayal kırıklığı oldu. Sürecin devamında da, aday adaylığı sürecinden sonra da aday olamamamızdan dolayı da Gerze halkından Belediye Başkanlığı ile ilgili ciddi bir teveccühe doğan bir talebi oldu. Şunu özellikle ifade edeyim; ben her şeyden önce siyasetçi değilim, hizmet adamıyım, çok işkolikte bir adamım. Yaşadığımız bu ilçemiz, bu kentimiz ve küllerinden doğan şehir dediğimiz Gerze’ mizde insanlarımızın istihdamdan, eğitimden, sosyal hayattan yana bir şikâyetinin olmaması adına kendimdeki birikimi, medeni cesareti ve o cesur adımlar dediğimiz değeri, duyguyu bir araya getirmek suretiyle Gerze’ miz için bunu bir dönem harcamak istiyorum. Gerze’ mizin ihtiyacı olan projelerin var olmasını, hayata geçmesini istiyorum.

İşsiz baba, aşsız sofra, hüzünlü anne ve ağlayan tek bir çocuk kalmayacak. Bu sözlerimde yanlış yere çekilmesin. Gerze Belediye Başkanlığının bana vereceği hiçbir şey yok. Bendeki olan bu tecrübe ve medeni cesaretim, bu proje meydana getirme kavramı ve hasret duyduğum Gerze’ nin çalışmalarla var olmasını ve bendeki bu imkan ve gücün Gerze’ ye yansımasını istiyorum.”

ALNIM AK BAŞIM DİK

“Bugün itibariyle mevcut Belediye Başkanımız Cevat Şensoy olmak suretiyle, Gerze ilçemizdeki siyasi partilerden aday adayı olacak, daha sonra partilerinin takdiriyle aday olacak arkadaşlarımız var. 31 Mart 2024 akşamına kadar şahsım Hüseyin Yüksek ve benimle birlikte hareket eden, bana inanan, bana güvenen çalışma arkadaşlarımız, hemşehrilerim olmak üzere hiçbir adayımızla, belediye başkanımızla nokta virgül kadar bir sürtüşme, bir kırıcı laf kullanmadan seçim sürecini tamamlayacağım bunu bilmenizi isterim. Bunu hep birlikte göreceğiz.

Bu memlekette 5 senedir yapılmaz denilen birçok iş yaptım. Hemşehrilerimizin, kurumlarımızın, Kaymakamımızın da, Belediye Başkanımızın da desteğiyle olmaz denilen birçok işi yaptım. Elimizden geldiği kadarıyla, diyaliz merkezimiz, anaokulumuz, sağlık ocağımız,  çocuk sağlığı bölümümüz yoktu, yaptık. Burada güzel bir tatil köyü yaptık, Serdar Gençtürk kardeşimiz konser düzenlendiler.”

BEN GERZE’ Yİ KARADENİZ’ İN BODRUM’ U YAPACAĞIM

“Gerze halkına söylediğim her şeyi yerine getirmişimdir ve getireceğim. Ben hiçbir zaman şunu yapacağım deyip te yapmadığım hiçbir şey olmamıştır. 2024 tarihinde Gerze halkı teveccüh edip beni göreve getirirler, Gerze halkına şükranlarımı sunarım. Hüseyin Yüksek var oldukça bu Gerze’ de hizmet var olacak, bu memlekette bolluk olacak, huzuru, mutluluğu tesis edeceğim. Var gücümle tüm imkânlarımla, inanmış değerlerimle, gücümle, kuvvetimle Gerze’ de 7’ den 77’ ye bütün insanlarımız için mücadele edeceğim.”

GERZE’ NİN KAYBEDECEK VAKTİ YOKTUR

“Önümüzdeki dönem takım elbise kravatlı bir dönem olmamalı. Beni tanıyorsunuz ben sırtıma yeleği giyip operasyon yöneten, şantiyeci bir adamım.  Benim işim inşaat üzerine, proje üzerine. Ben sahada devamlı operasyon yöneten bir adamım. Gerze’ de şöyle bir durum var: Gerze belki önceden ayakta pansumanla tedavisi mümkün olan bir hastayken şuanda cerrahi operasyona maruz kalan bir ilçe midir? Olabilirliği yüksektir. Çok hızlı çok atak 31 Mart 2024 akşamı geçici seçim sonuçları belli olduğu anda seçilen belediye başkanı ertesi sabah, sabah namazı itibariyle namazını kılıp, duasıyla besmelesiyle göreve başlamalı çünkü kaybedecek vakit yok.”

SEÇİME 2 AY KALA PARTİMİ AÇIKLAYACAĞIM

“Milletvekilliği aday adaylığı döneminde aday olamamamdan çok üzülen hemşehrilerim oldu. O yüzden o akıbeti beni sevenlere benim bu işi yapabileceğime inanan sağ ve sol kesimdeki hemşehrilerime yaşatmamak adına adayım. Belediye Başkanı Aday Adayı değilim; adayım, partimi veya mevcut durumumu seçime 2 buçuk ay kala seçim kuruluna dosyamızı verirken Gerze kamuoyuyla paylaşacağım. Seçim otobüsüm, arkadaşlarımla hazırız, 4 Temmuz da projelerimizi açıkladıktan sonra ben 5 Temmuzda sokağa iniyorum ve çalışmalara başlıyorum. Önümüzde 2 ay gibi bir süreç var, ben bu esnada 15080 oy kullanan hemşehrimizle buluşup onların gözlerinin içine bakarak onlardan aldığım ifadelerle yok haritası yapacağız. Partiyle ilgili yol haritamızı, duygularımızı, düşüncelerimizi, o süreç itibariyle ve geldiğimiz noktada zaten seçime 2 buçuk ay kalıyor denkleştirmiş ve noktalamış olacağız.” diyerek 4 Temmuzda yapacağı Proje Tanıtım Gecesine herkesi beklediğini bir kez daha hatırlattı.

AdminAdmin