Siyaset
Giriş Tarihi : 29-01-2024 10:40   Güncelleme : 29-01-2024 10:51

Yüksek: “Hayal üretmeyeceğiz, sorun çözeceğiz”

Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, ilçemizdeki balıkçı esnafıyla bir araya geldi

Yüksek: “Hayal üretmeyeceğiz, sorun çözeceğiz”

Gerze Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, dün akşam ilçemizde geçimini balıkçılıktan sağlayan balıkçı esnafıyla buluştu. İlçemizin en önemli gelir kaynaklarından biri olan balıkçılığın geliştirilmesi için balıkçı esnafının kullanışlı bir kooperatife ihtiyaçları olduğunun altını çizerek gerekli adımları atacaklarını belirtti.

Başkan Adayı Yüksek, balıkçı esnafı dinleyerek talep doğrultusunda bir proje hazırlayacaklarını, projeyi de önümüzdeki günlerde gerek balıkçı esnafıyla gerekse kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

Yüksek, “dün akşam ilçemizin önemli gelir getirici kaynaklarından olan balıkçılığın emekçileriyle bir araya geldik. Balıkçı esnafımızın taleplerini dinledik, ihtiyaçlarına ve isteklerine uygun olan bir proje hazırlama yoluna girdik.

Balıkçılarımızla uydurma projeler anlatmak için değil, gerçek ihtiyaçları doğrultusunda proje hazırlamak suretiyle bir toplantı yaptık, buna göre de projeler hazırlayacağız. Önümüzdeki günlerde de balıkçı esnafımızla projeyi paylaşacağız” diye konuştu.

Büşra ÇevikBüşra Çevik