Siyaset
Giriş Tarihi : 10-02-2024 11:26   Güncelleme : 10-02-2024 19:46

Yüksek’ ten ilk açıklama: “Gerze halkı bize güveniyor”

AK Parti Gerze Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Yüksek, adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez konuştu. Gerze, halkının kendisine güvendiğini, bu güveni boşa çıkarmayacağını söyledi

Yüksek’ ten ilk açıklama: “Gerze halkı bize güveniyor”

16 Mart 2023 tarihinden bu yana bağımsız belediye başkanı adayı olarak çalışmalarını aralıksız sürdüren ve 8 Şubat 2024 tarihinde AK Parti Genel Merkezi tarafından Gerze Belediye Başkanı Adaylığı kendisine tebliğ edilen Hüseyin Yüksek, Sinop Kültür Merkezinde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından mikrofonların karşısına geçti.

AK Parti Gerze Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Yüksek açıklamasında, “bu yolculuğa çıkarken şunu söyledik, Gerze İstanbul’ un Ankara’ nın bir ilçesi değil. Bizim ata ocağımız, ana kucağımız dediğimiz yer. Bir savaş çıksa bir hastalık olsa sığınacağımız tek liman, onun için Gerze’ nin alt yapısından üst yapısına, sosyal hayatından eğitimine, istihdamından tüm insan koşullarını besleyen teknik anlamdaki bütün temel ihtiyaç olan yaşantı argümanlarının güçlü olması lazım. Felsefemiz, mantığımız, hayallerimiz bu doğrultuda şekillendi. Bu bir proje değil, bu yüreğin dışa yansımasıdır. Tabi bu duygularla da çalışmalarımızı, belediye başkanımızın çok güzel çalışmaları var, onun bir kat, iki kat tuğla üstüne koymak suretiyle bizde bu görevi Gerze halkımızın desteğiyle devam ettireceğiz. Gerze halkı bize güveniyor, onların güvenlerini boşa çıkarmayacağız, istiyoruz ki Gerze Karadeniz’ in Bodrum’ u olsun, Karadeniz’ in Bodrum’ u da yapacağız Allah’ ın izniyle” diye konuştu.   

Büşra ÇevikBüşra Çevik