Duyurular
Giriş Tarihi : 03-07-2023 13:00   Güncelleme : 03-07-2023 13:13

Yüksek’ ten proje tanıtım gecesine davet

Belediye Başkan Adaylığını açıklayan İş İnsanı Hüseyin Yüksek, 4 Temmuz da gerçekleşecek olan proje tanıtım gecesine tüm halkın davetli olduğunu hatırlattı

Yüksek’ ten proje tanıtım gecesine davet

İlçeye kazandırdığı projelerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle Gerze’ ye anaokulu, devlet hastanesi çocuk servisinin açılması, diyaliz merkezi, sağlık ocağı yer temini gibi önemli projeleri olan Hüseyin Yüksek kente özel hastane yapılması içinde girişimlerde bulunmuş, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasıyla da Belediye Başkanı Adaylığını duyurmuştu.

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, 2024 yılında 24 Dev Proje mottosuyla yola çıktıklarını kaydederek yarın akşam gerçekleşecek olan proje tanıtım gecesine tüm vatandaşları davet etti.

Yüksek, “2024’ de 24 dev proje adı altında ve inandığımız, kalbimizde, yüreğimizde yatan, Gerze’ mizde olmasını istediğimiz, insanlarımızın yaşamına dokunan, duygularına tercüman olan, eğitimden, sosyal hayattan, turizmden, istihdama varana kadar 24 projeyi barındıran eserleri 4 Temmuzda milletimizle tanıştıracağız.

Bu projelerin amacı ve gayesi şudur: Gerze bilindiği üzere son 2-3 yıl içerisinde yerli ve yabancı göçe ev sahipliği yapmaktadır ve haliyle çok hızlı bir nüfus artışına ev sahipliği yapan Gerze’ mizin 4 Temmuzda Gerze halkıyla buluşturacağımız projemiz elzem duruma gelmiştir. Beni destekleyen desteklemeyen, seven sevmeyen, Gerze’ yi seveni hanımefendiler, beyefendileri 4 Temmuzda muhakkak bekliyorum” diye konuştu.

AdminAdmin