Güncel
Giriş Tarihi : 01-09-2023 16:16   Güncelleme : 02-09-2023 16:59

Yuvacı: “Eğitime hizmet için tüm Gerze halkının desteğini bekliyoruz”

Gerzeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sündüs Yuvacı, derneğin temel amacının çocukların eğitimine yatırım yapmak, daha çok öğrenciye burs vermek olduğunu söyledi

Yuvacı: “Eğitime hizmet için tüm Gerze halkının desteğini bekliyoruz”

Gerzeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sündüs Yuvacı, derneğin çalışmalarından ve temel amaçlarını anlattı. Yuvacı açıklamasında: “Gerzeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 20 Mayıs 2023 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul kararı ile ben ve arkadaşlarım göreve seçildik.

Derneğimiz 26 Nisan 1995 tarihinde eski belediye başkanlarımızdan Sayın Dr. Durmuş Çetin tarafından kurulmuş olup, görevi E. İlknur Kara, merhum Turan Çelik, Semra Demir, Zarif Mızraklı, Fahrettin Ergün, Güler Altun, İsmet Topçu devam ettirmişlerdir. Görev yapan başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine ve derneğimiz üyelerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Derneğimiz öncelikli olarak burs ihtiyacı olan öğrencilere burs vermeyi hedeflemiş olup, gücümüzün yettiği ölçüde kıyafet, gıda, ev eşyası yardımları yapmıştır.

Şu andaki temel amacımız çocuklarımızın eğitimine yatırım yapmak, daha çok öğrenciye burs vermektir.

Derneğimiz hiçbir siyasi görüşe bakmadan, öğrencileri ayırmadan, dilekçelerini kabul ediyor, gücümüz yettiği ölçüde burs veriyoruz.

Bu bağlamda daha çok öğrenciye ve eğitime hizmet vermek için, tüm Gerze halkının desteğini bekliyor, üye olmak isteyenlerin de başvurularını bekliyoruz.

Sözlerimi Ulu Önderimizin bir sözü ile bitirmek istiyorum: ‘Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız” diyerek sözlerini tamamladı.

AdminAdmin