Güncel
Giriş Tarihi : 29-04-2023 19:53   Güncelleme : 01-05-2023 14:34

Zula Sokak Lezzetleri yeni konseptiyle hizmete başladı

İlçemiz Çarşı Mahallesi General Osman Pamukoğlu Caddesi No: 50/A’ da hizmet veren Zula Sokak Lezzetleri, yenilenen haliyle hizmet vermeye başladı

Zula Sokak Lezzetleri yeni konseptiyle hizmete başladı

İşletmeciliğini Şura ve Berk Ergün’ ün yaptığı, Hülya Yeşilyurt, Özgür Tayhan, Mithat Tuzcuoğlu ve Cihat Tayhan’ ın el emeği göz nuru eserleriyle konsepti A’ dan Z’ ye yenilenen Zula Cafe,  sokak lezzetlerini geniş bir yelpazede Gerzelilerin beğenisine sunuyor.

Geçtiğimiz yıl açılan ve bugün yeni haliyle misafirlerinden tam not alan Zula Sokak Lezzetlerinde, alışılagelmişin dışında bir konsept yer alıyor.

Hülya Yeşilyurt, Özgür Tayhan, Mithat Tuzcuoğlu ve Cihat Tayhan’ ın ellerinden sanat eserine dönüşen ve işletmede sergilenen her eşya satılık. Çerçevesinden tablosuna, maketinden aynasına kadar işletme içerisinde yer alan birçok eşya müşteriler tarafından satın alınabilecek.

YENİ KONSEPT, FARKLI LEZZETLER

Konuyla ilgili konuşan İşletme Sahibi Şura Ergün, “taze ve damak tadına hitap eden lezzetlerimizle müşterilerimizden tam not almanın gayesi dışında işletmemizin bambaşka bir özelliği var. Müşterilerimiz, yemeklerimiz dışında ahşaptan yapılan ürünlerimizi de satın alabilecek.

Diyelim müşterimiz duvarda asılı tabloyu beğendi, artık o tablonun sahibi oluyor. Ücreti karşılığında usta ellerden çıkan ve satılık olan eserleri beğenen müşterilerimiz, o ürünleri satın alabilecekler. Sevgili Mithat Bey, Hülya Hanım, Cihat Bey ve Özgür Hanımla çalışmaktan oldukça memnun ve mutluyuz ” dedi.

İMECE USULÜ İŞLETME

Ahşaba ruh veren Mithat Tuzcuoğlu’ da Zula Cafe'de çok farklı dokunuşlarla yeni konseptle güzellikleri sizlerle bugünden itibaren buluşturuyoruz diyerek “arkadaşlarımız burayı 1 yıl önce zaten açmışlardı. Arkadaşlarımızla anlaşarak biz de mekana dahil olduk. Burası yaptığımız ürünlerin satış yeri oldu, onlara da desteği oldu. Burası artık imece usulü oldu, hem Şura ve Berk arkadaşımıza bir desteğimiz oldu hem onların da bize bir desteği oldu. İnsanlara yaptığımız el sanatları ürünlerini paylaşmak anlamında mekan sahibi olduk.

Zula, hem cafe hem yapılan ürünlerin satış noktası olmuş olacak. Satılan ürünlerin yerine yenileri gelecek. Arkadaşlarımızla birlikte sanat etkinlikleri, akustik müzik yapacağız. Geri dönüşüm daha doğrusu ileri dönüşümle ilgili eserlerin sanatları sergilenecek. Burası herkese açık bir alan olacak. Genç müzisyen arkadaşlarımızla da tanışmak istiyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin