Barınağı Ziyaret Ettiler

Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Köpek Barınağını Ziyaret Ettiler

Eğitim - 25-02-2016 11:05 236 kez okundu.

Barınağı Ziyaret Ettiler
 Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdiler.

    Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmenleri Buket Atay, Arzu Ercan ve Gönül Yılmaz ile anasınıfı öğrencileri Belediyemiz Rehabilitasyon Merkezi'nde ki köpeklere mama, süt ve ekmek yardımında bulundular.Gerçekleştirdikleri proje hakkında konuşan öğretmenlerimiz, çocuklarımıza küçük yaşta hayvan sevgisini öğretmenin ve aşılamanın öneminden bahsettiler.

    Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ki köpekleri besleyen çocuklarımız, çekindikleri hatıra fotoğrafının ardından sevgi dolu şekilde ziyaretlerini sonlandırdılar.

   Gerze Belediyesi yapılan ziyaretten dolayı Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.



Neler Söylendi?

HÜSEYİN BODUR

haycvan sevgi̇si̇ni̇ nesi̇lleri̇mi̇ze aktaramasini bi̇len her yöneti̇çi̇den,her ebeveynden allah razi olsun...i̇stanbuldaki̇ çoçukjlar bunlara bi̇le hasret duyrak guya yaşiyoruz saniy...i̇stanbul sokkalarina çiktiğinizda bi̇r sorun hele bi̇r tane afdersi̇ni̇z ama bi̇r tane eşekle,at,ayi görmüşlermi̇..? gördülersede kaç kere ve nerede görmüşlerdi̇r...!! barinaği i̇nsanlarin ve hayvanlarin hi̇zmeti̇ne sunan sayin başkana teşekkür edi̇yorum....saygilarimla..! 8 yıl önce
DİĞER HABERLER
Kalemi güçlü öğrenci Sarısoy' un başarıları ödüllendirildi

Kalemi güçlü öğrenci Sarısoy' un başarıları ödüllendirildi

26-04-2024 - Eğitim

Gerze’ de Turizm Paneli yapıldı

Gerze’ de Turizm Paneli yapıldı

19-04-2024 - Eğitim