Dünya Birincisi Hafız Gerze'ye Geliyor

Gençlik İlim ve Hikmet Derneği (GİHDER) Genel Başkanı Rafet Ermiş, Gerzelileri, 23 Nisan Perşembe günü düzenlenecek olan Kutlu doğum etkinliğine davet etti.

Güncel - 20-04-2015 13:54 183 kez okundu.

 Dünya Birincisi Hafız Gerze'ye Geliyor

Gençlik İlim ve Hikmet Derneği (GİHDER) 23 Nisan Perşembe günü Say Düğün salonunda bir kutlu doğum etkinliği yapmaya hazırlanıyor. Düzenlenen etkinliğe Dünya Birincisi Hafız Selman Okumuş'un yanı sıra, Salih Bulut'ta konuşmacı olarak katılıyor. TRT sanatçısı Adem Karabey ve Murat Anlar'ın da ilahi ve ezgilerle geceye katılacağı öğrenilirken, telp üzerine programa köylerden de servis kaldırılacağı duyuruldu.

Neler Söylendi?

hasan vehbi ersoy

hve.herkesin 3 aylarını kutlarım.dinsel faaliyetlerle toplumda kendilerine özel yer arayan bu tür dernekleri bir türlü anlayamadım.zira bu arkadaşlar derneklerinin ismini hep ilim-irfan diye koyuyorlar,bakıldığında ise ; ilimin i harfi içinde yok.çünkü bu insanların ilimle işi yok,bu güruhun mevlana ile,ibni sina ile,farabi ile işleri yok,sadece çıkarlarını kovalıyorlar,artık herkes uyansın,dinimizi satılığa çıkardılar ve gün aşırı yeni pazarlamacılar türüyor... 9 yıl önce
DİĞER HABERLER
Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı

02-05-2024 - Güncel

RUS MİSAFİRLER İLÇEMİZİ TERCİH ETTİ

RUS MİSAFİRLER İLÇEMİZİ TERCİH ETTİ

02-05-2024 - Güncel