Evlerine Dereceyle Döndüler

Geleneksel Spor Dalları Federasyonun 2019 faaliyet programında yer alan Kuşak Güreşleri Büyükler Türkiye Şampiyonası Antalya Kemer’de gerçekleşti.

Güncel - 20-12-2019 18:22 111 kez okundu.

Evlerine Dereceyle Döndüler

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu 2019 faaliyet programında yer alan Kuşak Güreşi Büyükler Türkiye Şampiyonası 14-15 Aralık 2019 tarihleri arasında Antalya Kemer’de gerçekleşti.Gerze Halk Eğitim Merkezi Kültür ve Spor Kulübü şampiyonaya dört sporcuyla katıldı.

Gerze Halk Eğitim Merkezi Kültür ve Spor kulübü sporcuları şampiyonada 2 bronz madalya, bir beşincilik ve bir dokuzunculukla eve döndü.

Baran Akpınar 100 kg’da Türkiye 3.sü

Eray Aslan 81 kg’da Türkiye 3.sü

Dila Öztürk 78+ kg’da Türkiye 5.si

Murat Kavis 66 kg’da Türkiye 9.su

Başta antrenörlerimiz Orhan & Özlenen Akpınar ve tüm sporcularımıza teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Neler Söylendi?

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Sporcuları ve hocalarını tebrik ederken, Orhan Akpınar ve Özlenen Akpınar’a soruyorum. Şayet manşette haberin kendi fotoğrafları yerine temsili bir fotoğraf kullanılmış olsaydı, kendileri ve sporcu çocuklar nasıl hissederlerdi? gka 4 yıl önce

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Demek istediğim tam da bu aslında Haber Sahibi evladım. “Evlerine Dereceyle Döndüler” haberi ile “Yedi Asırlık Düğün Şeb-i Arus" haberi arasında biri sportif diğeri kültürel olması dışında bir sosyal etkinlik olarak fark yok aslında. Bu haberin manşetine daha fiyakalı olsun diye temsili bir kuşak güreşi fotoğrafı koymayı neden düşünmedin evladım? Bu habere neden temsili fotoğraf koymadığını biliyorsan, diğerine de neden koymaman gerektiğini bulabilirsin. Sabırla bekliyorum. gka 4 yıl önce

Mehmet Akın

Tebrikler.Başarılarının devamını dilerim. 4 yıl önce
DİĞER HABERLER
Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı

02-05-2024 - Güncel

RUS MİSAFİRLER İLÇEMİZİ TERCİH ETTİ

RUS MİSAFİRLER İLÇEMİZİ TERCİH ETTİ

02-05-2024 - Güncel