Gerze, Kemal Hocasını Kaybetti

Spor Camiası Kemal Abisini Kaybetti

Yaşam - 02-04-2020 12:11 236 kez okundu.

Gerze, Kemal Hocasını Kaybetti

İlçemiz sporunun gelişmesinde büyük fedakârlıklar yapmış, birçok çocuk ve gencin spora başlamasına teşvik olmuş Yusuf Kemal Saraçlı geçirdiği rahatsızlık sonrası hayata gözlerini yumdu.

İlçemizde futbol oynadıktan sonra Gerze Esnaf Spor ve Gerze Belediye Spor’da antrenörlük yaparak gerek genç takımlar kategorisinde gerekse de 2017-2018 Sinop Büyükler Ligi’nde 46 yıl sonra Gerze Belediye Spor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Daimi Onursal Hoca Yusuf Kemal Saraçlı, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayata tutunamadı.

Vefat haberi il ve ilçe spor camiasında büyük üzüntü yaratırken, Gerzeninsesi Gazetesi olarak Ankara’da defnedilen Kemal hocamıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve spor camiasına sabırlar dileriz.

Neler Söylendi?

Faris tunc

Kemal ğ rahmet ailesine ve agbeyi recep ağbiye sabirlar dilerim 4 yıl önce

mehmet durmaz

Tanıdığım çok değerli bir spor hocası idi gerzenin gençlerine yaptığı iyilikler saymakla bitmez 2 veya üç yıl önce şehir stad ında yürüyüş yaparken banada çok yardımcı oldu Allah gani gani rahmet eylesin geride bıraktıklarınada sabır ihsan eylesin Mekkanı cennet olsun 4 yıl önce

Mehmet AKIN

Değerli Arkadaşımıza Allah'tan rahmet bütün Aileye sabırlar dilerim.Mekanı Cennet olsun. 4 yıl önce
DİĞER HABERLER
Kasap Tanju, hizmete başladı

Kasap Tanju, hizmete başladı

08-03-2024 - Yaşam

Trafik kazasında hayatını kaybeden genç, toprağa verildi

Trafik kazasında hayatını kaybeden genç, toprağa verildi

04-03-2024 - Yaşam