Kuşlar İçin Dallara Ekmek Asıldı

Soğuk kış gününde yiyecek bulmakta zorlanan ve açlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan kuşlar için ilçenin belirli yerlerinde bulunan ağaçlara ekmek astı

Güncel - 09-01-2015 00:05 65 kez okundu.

Kuşlar İçin Dallara Ekmek Asıldı
 soğuk kış gününde yiyecek bulmakta zorlanan ve açlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan kuşlar için ilçenin belirli yerlerinde bulunan ağaçlara ekmek astı.

Belediye tarafından görevlendirilen ekip, kar yerden kalkana kadar kuşlar için ağaçlara ekmek asacaklarını, köpekler için kuru mama dağıtmaya devam edeceklerini söyledi.

Gerze’de etkili olan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle sokak hayvanlarının ve kuşların açlık tehlikesiyle karşı karşıya olduklarını belirten ekip, vatandaşların da bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini ve en azından evlerinin önündeki ağaçlara ekmek asabileceklerini dile getirdi.
Neler Söylendi?

Gerzeli esnaf

Belediyemizin bu duyarlı davranışından dolayı kutlarım .büyük bir eksik ise belediyenin yolları tuzlama yapması yetersız kum döktüler yollar daha beter oldu garaj mevki ara sokakları,eski askerlik Şubesi'nin oradaki cadde ve gazi mustafa kemal ilköğretim okulunun olduğu caddedeki yollar buz pisti jilet gibi kayıyo yapılan çalışma yetersiz en azında bir fikir önereyim deniz suyu çekmezmi itfaiye denİz suyuyla sulama yapsalar ne olurki illa birilerinin düşüp biyerlerini kırmasımı gerekiyor kar yağışı durdu hava rüzgar esince ayaz oluyor belediye buna dikkat etsin. 9 yıl önce
DİĞER HABERLER
İlkbaharın gelmesiyle fide satışları başladı

İlkbaharın gelmesiyle fide satışları başladı

03-05-2024 - Güncel

Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı

02-05-2024 - Güncel