Nazar Değmesin...

Hergün Ortalama Gerze Nüfusunun 25'te Biri Hastanemizden Hizmet Alıyor

Sağlık - 13-03-2015 13:03 125 kez okundu.

Nazar Değmesin...

Gerze Devlet HastanesiBaşhekimiDr. Şevket Terkan ve Hastane Müdürü Ali Kuzu Gerzeninsesi Gazetesini ziyaret etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette Gerze Devlet Hastanesinde son zamanlarda yaşanan sağlık sektöründe olumlu gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulunan Başhekim Dr. Şevket Terkan, GerzeDevlet Hastanesi olarak  hergün Gerze nüfusunun yaklaşık olarak 25'de 1'ne hizmet sunulduğunu kaydetti.

Terkan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:"Gerze Devlet hastanesinin şuan itibari ile acil olan her türlü hasta muayenesini yapabilme koşullarına sahip.  Uzmanlarımız sayesinde insanlarımız ilçe dışına çıkmadan rahatlıkla tedavilerini, ameliyatlarını burada olabiliyorlar. iki Dahiliye Uzmanımız sayesinde kadromuz güçlendirildi. Anestezi, Genel Cerrahi uzmanlarımız sayesinde birçok ameliyat hastanemizde gerçekleştiriliyor. Çocuk uzmanımız günde ortalama olarak 100 hasta kontrolü yapıyor." şeklinde konuştu.

Olanakların artmasıyla birlikte her geçen gün hasta sayılarınımızda da %70-80 oranında göze çarpan bir doluluk yaşıyoruz.

Özellikle Pazartesi ve Cuma günleri diyaliz hastaları hariç poliklinik sayısı olarak 500 ayaklı hasta girişi yapıldığını aktararak, Gerze Devlet Hastanesinin gelişen ve yükselen kalitesine dikkatleri çekti."

Neler Söylendi?

hakan uzun

Güleryüzlü,ciddi,mücadeleci ve insan hayatına önem veren o duruşu ile önce DR Şevket beye,sonra tüm hastane çalışanlarına tebrikler. 9 yıl önce

Göbeğini Kaşıyan Adam!

sayın başhekim, gelin sizinle küçük bir hesap yapalım. bir uzman doktorun hastanedeki mesaisi 8 saattir. doktorun 8 saat durmaksızın poliklinik yapması düşünülemez. ama diyelim ki bizim doktorumuz süpermen. peki şimdi, 1 saat 24 dakika ise ve çocuk hastalıkları uzmanı da günde 100 hasta bakıyorsa, bir hastaya ne kadar vakit ayırabilir. sonuç: (8 saat x 24 dakika)/100 hasta = 1 dakika 55 saniye. kalite mi dediniz? gka 9 yıl önce
DİĞER HABERLER
Yaşlı Bakım Danışmanlık Hizmetleri faaliyette

Yaşlı Bakım Danışmanlık Hizmetleri faaliyette

29-04-2024 - Sağlık

Okullarda “Brusella” farkındalığı eğitimi

Okullarda “Brusella” farkındalığı eğitimi

24-04-2024 - Sağlık