Sakin Şehir Daha Da Sakinleşti

Güneşin yüzünü göstererek hava sıcaklıklarının yükseldiği 21 Mart 2020 Cumartesi günü Gerze sokaklarındaki durgunluk gözlerden kaçmadı.

Güncel - 21-03-2020 15:22 379 kez okundu.

Sakin Şehir Daha Da Sakinleşti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 20 Mart 2020 tarihinde yaptığı açıklama ile ülkemizde korona virüsten yaşamını yitirenlerin sayısı 9 olurken, hastalık teşhisi konulan hasta sayısı ise 670 olarak belirlendi.

Şimdiye kadar alınan tüm tedbirlere rağmen virüsün yayılma hızının yüksek olduğu görülürken, peş peşe gelen ölüm haberleri ile birlikte Gerzeli vatandaşlar da daha dikkatli davranmaya özen gösteriyor.

Yaşlı nüfusunun fazla olduğu Gerze’de Cumartesi günü öğlen saatlerinde sahil ve sokakların boş olması gözlerden kaçmadı.

Bir çok mekanın kapalı olduğu Gerze’de, hava sıcaklıklarının yükselmesine rağmen cadde ve sokakların normalden daha boş olması vatandaşların bu konudaki hassasiyetini gözler önüne serdi.

Neler Söylendi?

Hbk

Çok doğru yazmışsınız altına imza atarim gka. Anca parke taşı ta fotoğraf nerdeler salina salina gezen ak partililer. Iktidardan biri olunca hizmet akacakti ya akip gitti heralde biz goremwdik. Umrecileri taşıyan otobüs ne oldu dezenfekte edildi mi yoksa kullanıma devam mi etti. Sordum soruyorum yine. Yollar desen söylemeye gerek yok rezillik. Haaa bu arada atatürk mah doğal gazi ne olacak oy verenler soruyorsa size. Avuclarini mi yalasınlar bilsinler söyleyin. 4 yıl önce

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Bozalım o halde bu sessizliği. Biraz gürültü çıkartalım. Korona virüs hayatımıza girdiği ilk günden itibaren aklımda olan ama sırası gelmediğinden açamadığımız bir meseleyi seslendirelim ki bu sessizliğin bir suskunluk olmadığını hatırlatalım Başkan Beye. Başkan Bey, Yaşlılar Evi nasıl gidiyor? Hani sosyal hizmetler ile protokol yapmıştın, hani bir kaç noktada düzeltmeler istemişlerdi, hani istenen değişiklik ve onarımları yapıyordunuz, hani 2020’ye doğru hizmete girecekti. 6 ay geçti bu dediklerinin üzerinden. 6 ay önce mısır tarlası olan yere Hüseyin Yüksek villaları birer birer dikiyor. Senin bir kaç düzeltmelik onarım tadilat işin nasıl gidiyor?! Yahu Başkan Bey, sosyal hizmetler yerine Hüseyin Yüksek ile protokol yapsaydın, şimdiye iki tane Yaşlılar Evi çıkartırdı cebinden. Adam salgın ile mücadelede Beyaz Oteli koyuyor ortaya; sen mezarlığa fidan dik, parke taşı döşe, resimler çektirip özel etiketli haberler yaptır dur. Son bir soru Başkan Bey, korona virüs salgınında en riskli grup kimler? gka 4 yıl önce
DİĞER HABERLER
Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı

02-05-2024 - Güncel

RUS MİSAFİRLER İLÇEMİZİ TERCİH ETTİ

RUS MİSAFİRLER İLÇEMİZİ TERCİH ETTİ

02-05-2024 - Güncel