Siyaset
Giriş Tarihi : 28-11-2021 14:07   Güncelleme : 28-11-2021 15:47

Yalçın, "Ülkenin DEVA'sı Olmaya Talibiz"

DEVA Partisi Gerze İlçe Teşkilatı, İl ve İlçe Başkanlarını Gerze’de ağırladı.

Yalçın, "Ülkenin DEVA'sı Olmaya Talibiz"

DEVA Partisi Gerze İlçe Başkanı Mehmet Emin Gülsevim’in misafirperverliğinde bir araya gelen ilçe başkanları Gerze’de bir araya gelmekten mutlu olduklarını dile getirerek, yapılan istişare toplantısında hem ülkenin genel durumunu, hem de partinin Sinop ve ilçelerindeki son durumunu değerlendirdiklerini aktardılar.

DEVA Partisi İl Başkanı Birhan Yalçın istişare toplantılarının ilkini Gerze’de yaptıklarını kaydederek, bundan sonra her ay farklı bir ilçede bu toplantıların gerçekleşeceğini dile getirdi.

Yalçın konuşmasını şu şekilde sürdürdü:  "Biz DEVA Partisini Sinop’ta oluştururken birkaç kişi olarak yola çıktı fakat şu an gerek Sinop merkezde gerekse ilçelerde vatandaşların partimize büyük ilgisi ile karşılaştık.

Bugün ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Hükümetin ekonomi konusunda ki durumu ise ortada. Bugün insanlar Türk Lirası değil de tercihlerini ve birikimlerini yabancı para şeklinde değerlendiriliyorsa bunu bir kez daha düşünmek gerekir.

Bugün Türkiye ekonomisi freni boşalmış bir kamyon misali gitmekte, önüne geleni altına almaktadır. Fakat hükümetin ekonomi konusunda ki söylemleri ve çıkışları ise yetersiz kalmakta, halka güven verememektedir.

Bunun sonucu olarak da ekonomideki, kurlardaki hareketlilik ise herkesi korkutmakta. Yine aynı şekilde ülkemizde adalet ve demokrasideki eksiklikler ise endişeleri daha da artırmaktadır

İşte biz bu noktada korkmadan, endişelenmeden şunu yüksek sesle ifade edebiliyoruz. DEVA Partisi kadroları hiçbir partide olmayan kadrolara sahiptir. DEVA kadroları ülkede ihtiyaç duyulan ekonomi, adalet, özgürlükler, insan hakları gibi evrensel normlara ülkemizi en hızlı şekilde kavuşturabilir” şeklinde düşüncelerini aktardılar.

İstişare Toplantısına İl Başkanı Birhan Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Recep Gürkan Güleç, Gerze İlçe Başkanı Mehmet Emin Gülsevim, Erfelek İlçe Başkanı Cevdet Yeşil,  Durağan İlçe Başkanı Mustafa Dalkılıç, Türkeli İlçe Başkanı Gültekin Öztürk katılım sağladı. Toplantı, çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

AdminAdmin