Güncel
Giriş Tarihi : 15-12-2023 14:47   Güncelleme : 15-12-2023 17:37

İhsan Çimen, muhtar adaylığını açıkladı

İhsan Çimen, 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan mahalli idareler seçimlerinde Güzelyurt köyünden aday olacağını açıkladı

İhsan Çimen, muhtar adaylığını açıkladı

Gerze’ de 31 Mart 2024 seçimleri için ilçe merkezinde çalışmalar sürerken köylerde de heyecan yaşanıyor. Köy muhtarlığına talip olan adaylar, açıklamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Güzelyurt köyü sakinlerinden İhsan Çimen, 2024 yerel seçimlerinde Güzelyurt köyünden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Seçim çalışmalarına başladığını söyleyen Çimen, “Saygı değer güzel memleketimin Güzelyurt’ umun güzel insanları; herkesi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. İçinizden bir kardeşiniz, bir evladınız olarak 31 Mart muhtarlık seçimlerinde, doğup büyüdüğüm topraklarımıza, köyümüze hizmet etmeyi kendime bir borç, bir vefa borcum olduğunu düşünerek muhtarlık görevine, bu hizmete talibim.

Bugüne kadar hizmet eden abilerimize, büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bizim için muhtarlık bir amaç değil hizmet yolunda bir araç olacak. Hem dünya için hem de ahiret için çalışmak, boş vaat etmeyip icraata odaklanmak, köyümüzün her mahallesine, devletimizin verdiği hizmetleri eşit şartlarda kullanmak için çalışacağım.

Askerlik görevimi yapana kadar köyümüzde sizlerin yanındaydım. Sizlerle beraber aynı çamuru, aynı tozu, dumanı yaşadım. Askerden sonra gurbete yolumuz düştü. Şimdi tekrar birlik zamanı. Sizlerin desteği, duasıyla bu hayırlı göreve talibim. Hep birlikte köyümüzün ihtiyaçları için çalışacağız. Dua eder dualarınızı. Desteklerinizi beklerim” diye konuştu.

İHSAN ÇİMEN KİMDİR?

04 Nisan 1974 yılında ilçemize bağlı Güzelyurt köyünde doğdu. İlkokulu Güzelyurt köyünde, Ortaokul ve lise öğrenimini İstanbul’ da tamamladı. İnşaat işi ve çiftçilik yapıyor. Orta derecede Arapça bilmektedir.

AdminAdmin