Güncel
Giriş Tarihi : 25-08-2021 19:53   Güncelleme : 25-08-2021 21:55

Karaismailoğlu’nun talimatı ile Gerze semalarında dolaştılar

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gerze’de incelemelerde bulundu

Karaismailoğlu’nun talimatı ile Gerze semalarında dolaştılar

Ayancık ve Kastamonu Bozkurt’ta yaşanan sel felaketinin ardından 15 günden bugüne Sinop’ta kamp kuran Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze’ye gelerek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan Alaattin Şahin Caddesinin alt tarafındaki deniz dolgularını inceledi.

Bakan Karaismailoğlu ve Milletvekili Dr. Nazım Maviş’e Gerze Kaymakamlığına vekâlet eden Erfelek Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt ve çok sayıda siyasi erk eşlik etti.

Bakan Karaismailoğlu’nu getiren helikopter ilçemiz stadyumuna iniş yaptıktan sonra saha kenarında bekleyen ve sevgi gösterisinde bulunan çocukların yanına giderek onlarla bir süre sohbet etti ardından çocukları helikopterle Gerze semalarında tur attırdı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, yanındaki heyet ile öncelikle Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Gerze’de devam eden yatırımlar konusunda bilgi aldı, akabinde yapımı devam eden T’ler ve Millet Bahçesini gezdi.

Daha sonra ilçe esnafını da ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu’nun programı ilçemiz iskele mevkiinde yapılan balıkçı ziyaretiyle son buldu.

Balıkçılık kooperatifi yöneticileri Bakan Karaismailoğlu’ndan Gerze limanının uzatılması ve yapıldığı günden bugüne dip taraması yapılmayan iskelenin dip taramasının yapılmasını istediler.

Balıkçıların bu talebine karşın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise Türkeli ve Ayancık ilçelerindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Gerze İskelesinde dip taramasının yapılabileceğini belirtti.

Fotoğraflar için lütfen foto galeriyi tıklayınız

AdminAdmin