Duyurular
Giriş Tarihi : 07-11-2023 11:45   Güncelleme : 08-11-2023 11:28

10 Kasım programı belli oldu

Gerze Kaymakamlığı tarafından düzenlenen, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. yılı anma programı belli oldu

10 Kasım programı belli oldu

Gerze Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 85’inci yıldönümünde yine rahmet, minnet ve özlemle anılacak.

Program kapsamında ilk tören Atatürk Anıtı önünde yapılacak. Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumunun ardından ilk siren 09.05’ te çalacak. 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunacak ve Atatürk Anıtı önündeki program sona erecek.

Anma programı saat 09.30’ da Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde devam edecek.

Program şu şekilde devam edecek:

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı, Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşmanın Yapılması; Atatürk Konulu Şiirlerin Okunması; Müzikli Gösterilerin Sunulması; Atatürk İlkokulu Öğrencilerinin Oratoryo Gösterisi; Şiir ve Mektup Yarışmalarında Dereceye Giren Eserlerin Okunması; Atatürk İlkokulu Korosu tarafından Atatürk Konulu Şarkılar Söylenmesi; Atatürk Konulu Slayt Gösterisinin Sunumu; Ödül Töreni ve Kapanış.

AdminAdmin