Siyaset
Giriş Tarihi : 30-03-2024 13:17   Güncelleme : 30-03-2024 15:54

AK Parti' de coşkulu miting

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, Gerzelilere seslenerek destek istedi

AK Parti' de coşkulu miting

Yerel Seçimlere saatler kala AK Parti seçim mitingini geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanında yapılan seçim mitingine çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Miting ilk olarak Gerze İlçe Başkanı Tahsin Bayrak' ın selamlama konuşmasıyla başladı. Bayrak' ın ardından sahneye ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun davet edildi.

İl Başkan Uğur Giresun’ un yaptığı konuşmanın ardından büyük bir coşku ile davet edilen AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, Gerzelilere şu şekilde seslendi: “Çalışma işi, proje işi benim işim. Zaten son 6, 7 senedir Gerze’ de birlikte sizlerle aynı coğrafyada yaşamamız, aynı kadere sahip olmamız, aynı markete, aynı manava gitmemizden belli.

Doğruyu konuşacağız dedik, burası bizim ana kucağımız, baba ocağımız dediğimiz yerimiz. Şahsi ve menfi çıkarlarımız doğrultusunda hareket edersek son kalemiz dediğimiz yer burası, sığınacağımız bu limanı, hastalıkta bize kapılarını açan akrabalarımızın var olduğu bu memleketi kaybederiz, Gerze kaybolmayacak.

Ben bu yola bağımsız Belediye Başkanı adayı olarak çıktım, ben dünü unutan bir insan değilim ama bağımsız da seçilmiş olsaydım yine AK Parti’ ye geçecektim. Yarın bütün hemşehrilerimiz sandığa gidecek, yarın bu şehrin bu kentin belediye başkanını göreve getirecek.”

Büşra ÇevikBüşra Çevik