Siyaset
Giriş Tarihi : 30-03-2024 12:10

Öz: “Yarın artık söz siz Gerzeli vatandaşlarımızın”

MHP Gerze Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz, yarın gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde sonucun tüm Gerze’ ye hayırlı olmasını, sandıktan sağcısı solcusu, genci yaşlısı her kesimin kazandığı bir sonuç çıkmasını temenni ettiğini söyledi

Öz: “Yarın artık söz siz Gerzeli vatandaşlarımızın”

MHP Gerze Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli hemşehrilerim. İşte istediğimiz noktaya geldik. Yarın artık söz sizin. Yapılacak seçimin Gerze'mize hayırlı olmasını diliyorum.

Sizlerden isteğim; oy kabinine girdiğinizde elinize mührü almadan önce gönlünüzün sesini dinleyin ve kime gönül rahatlığıyla oy verecekseniz o isme oy verin. Eğer tercihiniz bu kardeşinizden yana olursa memleketin hem zihniyet hem de hizmet olarak nasıl bir memlekete dönüşeceğini hepiniz göreceksiniz.

Yaygın düşüncenin aksine kazanacak aday diye bir şey demokrasilerde yoktur. Kim aday olursa olsun hangi adaya oy verilirse o kazanır, adaya oy verilmezse aday kazanamaz. Herkesin bir oyu vardır ve o oyun da vebali, sorumluluğu o adaya o oyu verenindir. Yerel seçimler parti seçimleri de değildir. Hangi adayın ekibi, söylemleri daha güçlü ise; kimin söylemleri ayakları yere basan söylemlerse o isim ön planda olur.

Son olarak sözlerimi seçim ofisimizin açılışında okuduğum şiirle bitirmek istiyorum: "Beden ölür çürür cana bakın siz/Kim kiminle yürür ona bakın siz/Bırakın dönsün dönme dolaplar/Haktan hakikatten yana bakın siz"

31 Mart günü sağcısı solcusu, genci yaşlısı her kesimin kazandığı bir sonuç çıkması temennisiyle. Kalın sağlıcakla.”

Büşra ÇevikBüşra Çevik