Siyaset
Giriş Tarihi : 23-12-2023 14:35   Güncelleme : 27-12-2023 09:46

Akça: “Bayrağı aldığımız yerden daha ileriye taşıyacağız”

AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Ümit Akça, Gerzelilerin desteğinden ötürü teşekkür ederek Gerze’ yi daha güzel daha konforlu hale getirmek istediğini belirtti

Akça: “Bayrağı aldığımız yerden daha ileriye taşıyacağız”

Belediye Meclis Üyesi Ümit Akça, AK Partiden Gerze Belediye Başkanı olmak için aday adaylığı başvurusu yapmıştı. Bu süreçte Gerzelilerin desteğini her daim hissettiğini kaydeden Akça, Gerzelilerin hizmetkarı olmaktan gurur duyacağını söyledi.

Akça gazetemize yapmış olduğu açıklamada, “Saygıdeğer hemşehrilerim, yaşadığımız bu güzel şehrin olduğundan daha güzel ve siz kıymetli vatandaşlarımızın daha konforlu daha kaliteli bir şehir hayatına kavuşması için bayrağı aldığımız yerden daha ileriye taşıma yolunda sağlam ve samimi yürüyüşümüzün devam ettiğini siz kıymetlilerimiz ile paylaşmak isterim. Bu kadim şehrin ve içinde yaşayanların hizmetkârı olmaktan gurur duyacağımızı sizlere iletir ve çıktığımız bu yolda yalnız olmadığımı, her zaman destekçim olduğunuzu hissettirmenizden duyduğum mutluluğu ve kazananın ben değil biz olacağımızın bilinci ile yol yürümenin haklı gururunu sizlerle paylaşmak isterim” diye konuştu.

ÜMİT AKÇA KİMDİR?

1987 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nden mezun oldu. Ardından lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladıktan sonra 2005 yılından itibaren memleketi Gerze’de taşımacılık, oto galeri ve inşaat sektöründe ticaret yapmakta olup, 2019 Mahalli İdareler ve Genel Seçimlerinde AK Parti’den Gerze Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilmiştir. Evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

AdminAdmin