Siyaset
Giriş Tarihi : 07-01-2024 14:31

Akçaoğlu, muhtar adayı olduğunu açıkladı

Emre Akçaoğlu, Dikmen ilçesine bağlı Çorak Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı

Akçaoğlu, muhtar adayı olduğunu açıkladı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde muhtar adayları, adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Seçmenin oyuna talip olan muhtar adayları, sandıktan çıkmak adına vaatlerini açıklıyor.

Dikmen ilçesi Çorak Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıklayan genç aday Emre Akçaoğlu, doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmekten gurur duyacağını kaydederek mahallenin ve mahallelinin sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi.

Muhtar adayı Akçaoğlu,  “doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek için 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde mahalleme daha iyi hizmet etmek adına muhtarlığa adaylığımı koydum. Kapım her daim açık, mahallemin sorunlarını, sizlerin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Bu sorunları çözmek adına oylarınıza ve desteğinize talibim” diye konuştu.

EMRE AKÇAOĞLU KİMDİR?

01. 06. 1996 tarihinde Dikmen’ de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Dikmen'de, Ön lisans eğitimini Gerze Meslek Yüksekokulunda tamamladı.

Eğitim hayatını tamamladıktan sonra şuan mevcut işi olan hayvancılık ve nakliye sektörlerinde faaliyet göstermeye başladı.

AdminAdmin