Siyaset
Giriş Tarihi : 29-08-2011 20:08   Güncelleme : 29-08-2011 20:08

Bayramlar Barış, Sevgi Ve Hoşgörü Demektir

Cengiz Tokmak Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Münasebetiyle Kutlama Mesajı Yayınladı

Bayramlar Barış, Sevgi Ve Hoşgörü Demektir

AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak

“ Bayramlar huzur, barış, sevgi ve hoşgörü demektir.”

AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı. Mesajında 30 ağustos Zafer Bayramı ve ramazan bayramı gibi biri milli diğeri dini iki bayramın aynı güne denk gelmesinin anlamına işaret eden AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak “ her iki bayramımızın bize verdiği mesaj birlik, kardeşlik, dostluk, sevgi, kaynaşma ve dayanışma mesajıdır. Bayramlar millet olma şuurunun en üst seviyelere taşındığı günlerdir “ dedi.

AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak’ın mesajı şöyle ;

“ Bu yıl 30 ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı gibi biri milli diğeri dini iki bayramın aynı güne denk gelmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Her iki bayramımızı incelediğimizde kökenlerinde birlik, kardeşlik, dostluk, sevgi, kaynaşma ve dayanışmanın olduğunu görürüz. 30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm halkın Büyük önder Atatürk’ün etrafında saf tutması ile başlatılan ve Türkiye’yi kurtuluşa götüren büyük taarruzun bayramıdır. Ezilen ve işgal altındaki tüm milletlere örnek olan büyük bir birlik ve beraberliğin bayramıdır. O birlik ve beraberliktir ki, ülkemizi her türlü yokluk ve yoksulluğa karşı kurtuluşa götürmüştür. Dini Bayramımız olan Ramazan Bayramımızın ruhunda da birlik, beraberlik, kaynaşma, dayanışma, sevgi vardır. Bayramlarımızın diğer bir ortak özelliği de barış ve huzur günleri oluşudur.

Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarımız olmak üzere, Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını ve Tüm halkımız ile İslam Aleminin Ramazan Bayramlarını kutluyor, Bayramlarımızın bir kez daha, kırgınlık ve dargınlıkların son bulduğu, sevgi, hoşgörü ve barışın egemen olduğu, birlik ve beraberliğimizin perçinlenerek güçlendiği günlere vesile olması dileklerimle, saygı ve sevgiler sunuyorum “

NOT: Partimizdeki bayramlaşma programı Bayramın 1. Günü saat 12.30- 13.30 arası il binamızda yapılacaktır.Tüm halkımız davetlidir.

AdminAdmin