Güncel
Giriş Tarihi : 20-04-2023 14:08   Güncelleme : 21-04-2023 19:53

Bayramlaşmada Devlet-Millet kaynaşması

Gerze Kaymakamlığı ev sahipliğinde, geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi

Bayramlaşmada Devlet-Millet kaynaşması

Ramazan ayını geride bıraktığımız, sevgi, kardeşlik, hoşgörü içerisinde kutladığımız Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede geleneksel hale gelen millet-devlet buluşmasının gerçekleştiği bayramlaşma töreni Orta Aile Çay Bahçesinde yapıldı.

Gerze Kaymakamlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla Merkez Yeni Camiinde düzenlenen bayramlaşma programı vatandaşın yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Bayram namazının ardından Kaymakam Dundar ile protokol üyeleri, camide bayram namazını kılan vatandaşların bayramını kutladı.

Kutlama programı Orta Aile Çay Bahçesinde devam etti. Burada amir, memur ve halka bayramlaşan Kaymakam Dundar, bayramların dayanışma, kaynaşma duygularının daha da güzel yaşandığı zamanlar olduğunu hatırlattı. Dundar, "yaşanan deprem felaketiyle birlikte ilçemizde el ele vererek depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarabilmek için çabaladık. Elimizden geldiğince, her birimiz çorbada tuzumuz olsun elimizi taşın altına koyduk. Muhtarlarımız, kurum amilerimiz bu konuda vatandaşlarımıza öncülük ettiniz, vatandaşlarımızda Allah razı olsun karınca kararınca ellerinden ne geliyorsa yardımcı oldular, gönülden yardımcı oldular. Ben yine bayram vesilesiyle tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah' tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bayramınız mübarek olsun, Allah nice bayramlara erdirmeyi nasip etsin" diye konuştu.

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy' da tüm Gerzelilerin bayramını kutlayarak, "iftar çadırımızda dün akşam itibariyle bu Ramazan ayının son orucunu açtık. Yeri geldi 400 yeri geldi 300 vatandaşımıza hizmet ettik. Orada yardımlaşmanın en güzel öreneklerini gördük, çok güzel bir Ramazan ayını geride bıraktık. Allah daha nice Ramazan ayları, daha nice Ramazan Bayramlarını böyle iç içe hep birlikte geçirmeyi bizlere nasip etsin" dedi. 

 Burada yapılan bayramlaşma programının ardından ulu çınarlarımızın bayramlarını kutlamak için Gerze Huzurevi sakinleri ziyaret edildi.Görevleri Başındaki Personellerle Bayramlaştı

Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gerze İlçe Jandarma Komutanlığı, Gerze İtfaiyesi ve Gerze Devlet Hastanesini ziyaret ederek görevleri başındaki personellerle bayramlaştı.

Gerçekleşen ziyaretlerde Kaymakam Dundar’ a Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Gerze İlçe Jandarma Komutan V.  J.Asb.Kd.Bçvş. Erkan Duymaz, İlçe Siyasi Parti temsilcileri, Kurum Amirleri, STK Temsilcileri eşlik etti.

AdminAdmin