Siyaset
Giriş Tarihi : 15-09-2022 14:58   Güncelleme : 15-09-2022 15:07

Binali Yıldırım Sinop'ta çeşitli ziyaret ve programlara katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Sinop’ta, çeşitli programlara katıldı.

Binali Yıldırım Sinop'ta çeşitli ziyaret ve programlara katıldı

Binali Yıldırım'ı, Sinop Havalimanı'nda Vali Erol Karaömeroğlu, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ve protokol üyeleri karşıladı.

İlk olarak Sinop Valiliğini ziyaret eden Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Vali Erol Karaömeroğlu, Binali Yıldırım’a el yapımı bıçak hediye etti. 

Valilik ziyareti ardından Binali Yıldırım, Sakarya Caddesindeki esnafları ziyaret etti. Cadde üzerinde vatandaşlarla da sohbet eden Yıldırım, balıkçı tezgahına uğrayarak balıkçılara hayırlı işler diledi. 

Yıldırım, Boyabat ilçesinde yapımı tamamlanan Hacı Mukaddes Gürün Türk Kızılay Anaokulu'nun açılış törenine katıldı.

Burada bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti iktidarında eğitim alanında önemli mesafeler kat edildiğini söyledi. 

Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Durağan ve Saraydüzü ilçelerini de ziyaret etti. Buralarda vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Türkiye’nin adeta bölgenin sigortası haline geldiğini söyledi. Yıldırım; “Türkiye adeta bölgenin sigortası. Kafkaslarda Azerbaycan’da Karabağ’da kardeşlerimize saldırılar yapılıyor, Türkiye onların yanında. Libya’da ne işiniz var diyorlar, Libya’da nasıl ne işimiz var? Biz Libya’da olduğumuz için oradaki kardeşlerimizin birbirleriyle kavga etmeleri tüketmelerinin önüne geçiyoruz. Orada emperyal güçlerin kaynakları sömürmelerinin önüne geçiyoruz. Biz bir Müslüman ilke olarak Libya’da olmayacağız da başka gayrimüslimler mi olacak? Bunu ortaya koymak şuursuzluktur” dedi. 

AdminAdmin