Siyaset
Giriş Tarihi : 24-04-2024 18:36

CHP’ li Baş: “El birliği ile sorunların üstesinden geleceğiz”

CHP’ li İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Baş, KHGB encümen üyesi olarak seçilmesinin ardından muhtarlara teşekkür etti

CHP’ li Baş: “El birliği ile sorunların üstesinden geleceğiz”

Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi seçimi yapıldı. Buna göre 40 köy muhtarı, 3 İl Genel Meclisi Üyesi ve Gerze Kaymakamı birlik üyesi olarak oy kullandı. 44 birlik üyesinin 28’ inin oyunu alan CHP’ li Mustafa Baş, Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyesi olarak seçildi.

Bu kapsamda kendisini destekleyen, desteklemeyen birlik üyelerine teşekkür eden Baş, köylerin sorunlarının çözümü noktasında elinden gelen desteği vereceğini söyledi. Baş yaptığı açıklamada, “Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeliği seçimlerinde bana destek olan, olmayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. İl Genel Meclisi Üyeliği Aday Adaylığı dönemimde Gerze’ nin tüm köylerini karış karış gezdim, tüm sorunlara vakıfım. Dedelerimizin yaptığı köy yollarını kullanan, daha kepçe yüzü görmemiş köylerimiz var. Hepsini el birliği ile yapacağız.

CHP İl Genel Meclis Üyesi olarak Gerze’ mizin ve köylerimizin eksikliklerini dile getireceğim. Sorunların çözümleri noktasında elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

Büşra ÇevikBüşra Çevik