Siyaset
Giriş Tarihi : 30-03-2024 16:56   Güncelleme : 30-03-2024 17:05

CHP'den Görkemli Seçim Mitingi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seçim mitingini büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirdi.

CHP'den Görkemli Seçim Mitingi

CHP Gerze Belediye Başkan Adayı Osman Belovacıklı, yerel seçimlere saatler kala saat Cumhuriyet Meydanını dolduran kalabalığa seslendi.

Cumhuriyet MeydanındaBüyük bir kalabalığa seslenen Belovacıklı “Gerze’ye yaptıklarımızı anlatmaya kalksak günlerce sürer, inşallah pazartesi günü kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

CHP Gerze Belediye Başkan Adayı Osman Belovacıklı kalabalığa şu şekilde seslendi: “Gerze’ de yoldan geçerken Gerze’ nin suyunu içen de Gerzelidir, Gerze’ de doğan da Gerzelidir. Gerze’ mize yerleşen, ortak yaşam alanlarını birlikte kullandığımız herkes Gerzelidir.

2009 - 2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yaptım. Sürekli kapım açıktı. Gerze benim için kutsal bir yerdir. Sizlerin de Gerze sevdalısı olduğunu biliyorum. Bu süre içerisinde hiç boş durmadım. İlçemizi çağdaş, modern, yaşanılabilir bir ilçe haline getirebilmek için elimizden gelen her türlü gayreti gösterdik.

Her şeyden önce 1960 yılında yapılan kanalizasyonumuz iflas etmişti. 120 km kanalizasyon yaptık. 1960 yılında yapılan asbestli borular, biliyorsunuz bunlar kanserojen borulardır. Bu boruların tamamını söktük, yerine yeni borular yerleştirdik.

Yaşlılar evi aynı zamanda kadın sığınma evi olarak da kullanacağım, üniversite öğrencilerini yaşlılarla kaynaştıracağım ve sokakta yoksul, kimsesiz kişiler için kullanacağım bir yer olacaktı. Bu yaşlılar evini yaptım mı? Ama maalesef Yaşlılar evini devrettik. Olsun, yine yaparız.

Bu memlekete doğal gaz gelmez dediler, daha Sinop’ a gelmeden doğal gazı Gerze’ ye getirdim mi? Evinde yalnız yaşayan o yaşlılarımıza her gün 3 çeşit yemek götürüp verdim mi? Onları her zaman koruyup kolladım mı? Evlerini temizlettim mi?

Gerze’ de sahil var mıydı? Ne yaptık? Sahilleri halka açtık, güzel parklar yaptık, insanlarımızı denizle buluşturduk. Şimdi diyorlar ki “Osman Başkan ne yaptı?”, taş üstüne taş koymadı. Biz bu yolları nasıl yaptık? 19 Mayıs Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesinde bir tane yol yoktu. Biz buranın altyapısını tamamladık ve peşine yolları yaptık. Gerze’ yi çamurdan kurtardık.”

Büşra ÇevikBüşra Çevik