Güncel
Giriş Tarihi : 28-09-2023 11:18   Güncelleme : 29-09-2023 18:08

Cittaslow Sokak Şenliği, çocuk etkinlikleriyle renkleniyor

2.Gerze Cittaslow Sokak Şenliği tüm hızıyla devam ediyor. Çocuklarda şenliğin tadını doyasıya çıkarıyor

Cittaslow Sokak Şenliği, çocuk etkinlikleriyle renkleniyor

Cittaslow olan ilçemizde Cittaslow Sunday Sokak Şenliği 7 gün 7 gece olarak 1 Ekime kadar devam edecek.

Yöresel ve el sanatları ürünlerinin sergilendiği etkinliğe Karadeniz bölgesinden katılımcılar yoğun ilgi gösterirken bu yıl ikincisi düzenlenen Cittaslow Etkinliğinin el emeği ürünler ile sergilendiği Sokak Şenliğinde, canlı müzikler ve çocuk etkinlikleri de bulunuyor.

İskelede yapılan etkinlikler hava muhalefeti nedeniyle Adnan Menderes Sanat Sokağında yapılıyor. 30 Eylül - 01 Ekim 2023 tarihlerinde saat 10.00 - 17.00 saatleri arasında Uzay Çadırı 3D Sinema Gösterimi; 18.00- 19.00 saatleri arasında yapılacak olan sihirbazlık gösterimi de yine İskele Meydanından Adnan Menderes Sanat Sokağına taşındı. 

Şenlik kapsamında düzenlenen, birbirinden güzel yöresel ürünlerin bulunduğu etkinlik sokağında anaokulu öğrencileri aileleriyle birlikte boyama etkinliğine katıldı.

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy'da programda çocuklarla birlikte olurken onlarla sohbet etti.

Cittaslow Sokak Şenliğinin çok güzel geçtiğini belirten Başkan Şensoy, “şenliğimiz 7 gün 7 gece sürecek. Bugün de anaokulu öğrencilerimiz Sokak Şenliği nedeniyle gerçekleşen etkinliklerimize katılmak üzere buradalar. Boyama yapıyorlar, öğretmenleri ve aileleriyle güzel vakit geçiriyorlar. Çocukların olduğu her yer güzel oluyor. Onlar bizim için birer çiçek. Allah onları başımızdan eksik etmesin” diyerek Cittaslow Sokak Şenliğine tüm vatandaşları davet etti. 

AdminAdmin