Güncel
Giriş Tarihi : 01-11-2023 11:22   Güncelleme : 01-11-2023 13:49

Cumhuriyetimizin 100.yılında GERDAK zirvelerde

Sinop’ u, Gerze' yi dağcılık konusunda ülkemizin her zirvesinde başarı ile temsil eden Yeşil Gerze Dağcılık Doğa Spor Kulübü (GERDAK) sporcusu bizleri zirveye taşıdı

Cumhuriyetimizin 100.yılında GERDAK zirvelerde

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen 100. Yılda 100 Zirve etkinliği kapsamında GERDAK sporcularından Murat Keçeli, Rize ili İkizdere ilçesinde bulunan 3230 m zirve çıkışını gerçekleştirdi.

Kulüp Başkanı Birol Sazak konuyla ilgili olarak, “Sporcumuz Murat Keçeli TDF’ nun 100. yılda 100 Zirve etkinliği kapsamında Rize İkizdere Ovit dağı 3230 m zirve çıkışını gerçekleştirdi. Bu anlamlı günde zorlu bir tırmanış yaparak bizi ve kulübümüzü ödüllendirmiştir. Kulübümüz üyesi ve lisanslı sporcusu olarak dağcılık eğitimlerine de devam etmektedir.

Yeşil Gerze Dağcılık Doğa sporları kulübümüzün kapısı dağcılık seven merak eden, öğrenmek isteyen gençlere açık. Doğayı, dağcılığı seven herkesi bekliyoruz. Değerli hocamı gönülden tebrik eder nice zirveler yapmasını diliyorum” dedi.

100.yıl anısına bu zorlu tırmanışı başarıyla gerçekleştirerek bizi gururlandıran sporcumuz Murat Keçeli, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamak için Ovit Dağı 3230 metrede Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize emanet ettiği Cumhuriyet değerlerini en yükseklere taşımak hedefindeyiz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı tüm ülkemize kutlu olsun. Her zaman Atatürk ve Cumhuriyetle kalın diyerek sözlerine devam etti. Yeşil Gerze Dağcılık Doğa Ve Gençlik Spor Kulübü Sinop ve Gerze için bir kazanımdır. Kulübü kurulduğundan bu yana geliştiren kulübümüzün başkanı, dağcılık antrenörü Birol Sazak ve yönetimine çok teşekkürler ediyorum” diye konuştu.

AdminAdmin