Güncel
Giriş Tarihi : 26-10-2023 15:07   Güncelleme : 26-10-2023 16:56

CUMHURİYETİN 100. YILI İÇİN YÜRÜYECEKLER

Gerzeli Rekortmen Yürüyüşçü Mustafa Kıray, Milli Sporcu İmera Fera ve Mehmet Tuncer Gerze'den Sinop’ a Cumhuriyetin 100. Yılı için yürüyüş gerçekleştirecekler

CUMHURİYETİN 100. YILI İÇİN YÜRÜYECEKLER

Ultra Doğa Yürüyüşçüleri Mustafa Kıray, İmera Fera ve Mehmet Tuncer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Sinop’ ta Atatürk Anıtı önünde bitirmeyi planladıkları ''29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşü'' için hazırlıklarını tamamladı.

Doğanın Duygusal Hali belgeselinde de bir arada olan ekip Sinop yolculuklarına 29 Ekim Pazar günü saat 08.00' de başlayacak.  Daha önce Antalya Likya Yolu yürüyüş parkurunu rekor zamanlama ile bitirerek ödül alan, Gerze'den Anıtkabir'e; Gerze’ den Çanakkale’ ye; Gerze’ den Sinop’ a yürüyen Rekortmen Yürüyüşçü Mustafa Kıray ve yol arkadaşı Mehmet Tuncer, yola çıkmadan önce gazetemize açıklamada bulundu.

Cumhuriyetin 100. yılını 100. yıla yakışır bir yürüyüşle kutlamak istediklerini belirten ekip, “Baş Komutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ne kadar teşekkür etsek az. Bu sene Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz, Cumhuriyetimiz 100. yaşında. Bizde 100. Yılı kutlamak için kısa da olsa bir yürüyüş gerçekleştirmek istedik. Pazar sabahı buradan Atatürk Anıtı önünden yola çıkacağız ve yine Sinop Limanında bulunan Atatürk Anıtı önünde yürüyüşümüzü sona erdireceğiz” ifadelerinde bulundular.

AdminAdmin