Güncel
Giriş Tarihi : 19-10-2011 19:11   Güncelleme : 19-10-2011 19:11

Dikmen'de Yatırımlar Gezildi

Vali Yatırımları Yerinde Kontrol Etti

Dikmen'de Yatırımlar Gezildi
Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz Dikmen ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Cengiz Dikmen ziyaret programı kapsamında, asfalt çalışması yeni tamamlanan köy yolları, yapımı tamamlanan kapalı spor salonu ile Belediye Başkanlığı, hastane ve Cumhuriyet Yatılı Bölge İlköğretim Okulu’nu (YİBO) ziyaret etti.

 

Dikmen Kaymakamlığı’nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan Vali Cengiz, İlçe Kaymakamı Hasan Sazkaya’dan bilgi aldı. Toplantıda İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ercan Karakurt, İlçe Emniyet Amiri Serdar Avcı, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Yıldız ve Murat Akça’da hazır bulundu.

Vali Cengiz Dikmen Tepe köyünde 10 metrekare bir evde 9 kişi yaşayan aile ile ilgili bilgi alırken, aileye kış gelmeden gerekli desteğin sunulması noktasında gerekli talimatları verdi. 

Kaymakamlıktaki toplantının ardından yeni yapılan kapalı spor salonunu ziyaret eden Vali Cengiz, eksiklikler hakkında yetkilileri uyardı.

Vali Cengiz, İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü Hüseyin Can ve beraberinde ki heyetle Çorak ve Büyükdağ köy yolunda yapımı tamamlanan asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi.



Dikmen Belediyesi Ziyaret Edildi





Dikmen İlçesinde Yeni Yapılan Kapalı Spor Salonu Gezildi







Dikmen İlçesi Çorak Köyü Büyükdağ Yolu Asfalt Çalışması Yerinde Görüldü
AdminAdmin