Siyaset
Giriş Tarihi : 08-01-2024 14:18   Güncelleme : 08-01-2024 15:03

Doğa Ergün: Gerze'de tekstil kent kuracağız!

AK Parti Gerze Belediye Başkan Aday Adayı Doğa Ergün, Gerze'mizde Tekstil sektöründe istihdamı artırarak büyük kentlere göçü durduracaklarını belirterek, ilçede tekstil kent kuracaklarını söyledi.

Doğa Ergün: Gerze'de tekstil kent kuracağız!

Tekstil sektörünün Gerze ekonomisinde öne çıkan en önemli faaliyet alanı olduğunu belirten AK Parti Gerze Belediye Başkan Aday Adayı Doğa Ergün, tekstil sektörünü canlı tutabilmek, yeni alanlar açarak istihdamı artırabilmek için işletmeciler ile el ele vereceklerini dile getirdi.

Ergün sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu sayede teknoloji ve Kaliteyi artıracağız. Teksil pazarında rekabet edebilecek seviye için ortak destek çalışmaları yapacağız. Ayrıca üretim teknolojilerini inceleyerek; iplik üretimi, kot kumaş üretimi, dokuma kumaş üretimi, örme kumaş üretimi alanlarında çalışmalar yapacağız.

Gerzemizde Teksil sektöründe istihdamı artırarak büyük kentlere göçü durduracağız, hemşehrilerimizin Gerzemizde bulunan iş alanlarıyla uygun gelir seviyesine ulaşmalarını sağlayacağız.

Sürdürülebilirlik çalışmaları için profesyonel Ar - Ge ekibi kuracağız. İnovasyon Merkezi ile devamlı yeniliğe açık bir kent olacağız.

Kuracağımız Teksil Kentle; Savunma Sanayimizin ihtiyacı olan giyilebilir teknoloji ürünleri yatırımlarına ağırlık vereceğiz.

Akıllı tıbbı tekstil alanlarına yatırımcı çekeceğiz. Nano Teknoloji üreten tesisleri kentimize kazandırabilmek için gece gündüz demeden çalışacağız."

 

Büşra ÇevikBüşra Çevik