Siyaset
Giriş Tarihi : 29-12-2023 09:55   Güncelleme : 30-12-2023 11:31

Elif Öztürk Kaygısız belediye meclis üyesi aday adaylığını açıkladı

Gerze’nin sevilen esnaflarından Orenda Çiçek Evinin sahibi Elif Öztürk Kaygısız Yönetim Kurulu Üyesi olduğu CHP’den Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığını açıkladı

Elif Öztürk Kaygısız belediye meclis üyesi aday adaylığını açıkladı

Yaklaşık 1 ay önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Av. Gülşah Deniz ATALAR ve Eski Genel Başkan Nesrin NAS gibi önemli kadın siyasetçilerin de katıldığı, Kadın Politikacılara Yönelik düzenlenen “Ulusal ve Yerel Siyasette Kadın olmak” başlıklı eğitim programına kabul edilen 19 kişiden birisi olan Elif ÖZTÜRK Kaygısız, Gerze Belediyesi Meclis Üyeliği aday adaylığını açıkladığını duyurdu.

Bugüne kadar gerek iş hayatında gerekse siyasette ilçemizdeki birçok ilklerde adını duyuran Elif Öztürk Kaygısız, “Gerze’de yapılacak çok işimiz var. Yeni dönemde 5 yıllık aradan sonra yeniden Belediye Başkanlığında CHP’nin yer alacağına inancım tam, ancak seçimden sonra Gerze’de yapılacak o kadar çok işimiz var ki Belediye başkanımıza destek olacak, yükünü paylaşacak, genç, dinamik, aktif, girişken, sorunları analiz edip çözebilen bir meclis üyesi grubu şart.

Seçilecek Belediye Başkanına destek olacak, genç, dinamik, aktif, girişken, sorunları analiz edip çözebilen bir meclis üyesi grubu şart.

 Bugüne kadar ben de dahil vatandaşlarımız hep “önemli olan Belediye Başkanı, meclis üyesinin önemi yok” algısındaydı. Bu algı artık değişmeli! Yapılacak o kadar işin altından hangi partiden olursa olsun hiçbir Belediye Başkanı tek başına kalkamaz. Bu yüzden önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye Başkanımızla birlikte yeni bir Gerze inşa etmek için, ‘ben de var olmalıyım’ dedim” diye konuştu.

Daha önce CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı yapan Elif Öztürk Kaygısız, CHP İlçe Başkanlığında Tarım ve Çevre Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

AdminAdmin