Siyaset
Giriş Tarihi : 12-01-2024 12:06   Güncelleme : 18-01-2024 10:32

Ergün, Gerze için projelerini anlatmaya devam ediyor

AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Doğa Ergün, istihdam, eğitim, spor, turizm, doğa, kültür konularını ele alarak daha yaşanılabilir bir Gerze ortaya çıkarma hayali ile aday adayı olduğunu söyledi

Ergün, Gerze için projelerini anlatmaya devam ediyor

Aday adaylığını açıkladığı günden bu yana Gerze’ de saha çalışmalarını sürdüren, esnaf esnaf, kapı kapı gezerek kendini ve projelerini tanıtan AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Doğa Ergün, 18 yıllık belediyecilik tecrübesiyle Gerze’ nin eksikliklerini ve potansiyelini gördüğünü, Gerze’ yi insan merkezli, çevre dostu, eğitim, sağlık, kültür, balıkçılık, tarım, turizm, spor, ticaret ve bilim kenti yapacaklarının altını çizdi.

GERZE İÇİN EN GÜZELİNİ YAPACAĞIZ

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idari yerel seçimleri için Gerze Belediye Başkanı olmak adına aday adayı olan ve her kesimin kucakladığı Doğa Ergün, 7’ den 77’ ye her kesimin yardımcısı olacağını söyledi.  

“Tertemiz bir mâziyle, tecrübe ve kararlılıkla; biz hazırız, Gerze için en güzelini biz yaparız” diyen AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Doğa Ergün, "eğitimden teknolojiye, ulaşımdan spora her alanda Gerze’ nin isminden söz ettireceğiz" dedi.

Ergün açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Öğrencilerimizi bilimsel ve teknolojik gelişmelerden faydalanarak, bilim-fen ve teknolojiye ilgilerini artıracağız. Türkiye'nin milli teknoloji hamlesine katılacak, teknoloji üretme ideali taşıyan yetenekli nesil yetiştireceğiz. Bunu kuracağımız Teknoloji Kulübü ile sağlayacağız."

MOBİL AFET TIRI

"İlçemizde ve köylerimizde yaşanabilecek her türlü afete hazırlıklı olacağız. Mobil Afet Tırımız; mutfak, fırın, soğuk hava deposu gibi tüm teknik donanıma sahip olacak."

ONARIM TİMLERİ

"Gerze’ nin yollarının bakımı profesyonel ekiplerimizce yapılarak konforlu yolculuğu sağlayacağız. Gerzemizde araç, yol ve yolcu güvenliği için yollarımız Marka Şehire yakışır olacak. Gerzemiz için laf değil iş üreteceğiz, gönül alacağız, durmadan çalışacağız."

ATICILIK SPOR MERKEZİ

"Gerzemizi bölgemizin cazibe merkezi haline getirebilmek için tesisleşme hamlelerimizi hızla tamamlayacağız. Avcılık ve Atıcılık Poligonumuz her yaştan ilgi ile karşılanacak; sosyal donatılarıyla şehir içi ve şehir dışından gelecek misafirlere güzel deneyimler yaşatacak.

Yapılacak ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak tesisimiz Gerzemize katma değer sağlayacak."

MODERN BALIKHANELER

"Gerzemiz balıkçı esnafının perakende balık satış alanlarını modern mimari ve en son teknoloji ile donatarak, tüketicinin taze, sağlıklı ürüne ulaşmasını sağlayacağız."

100. YIL KÜLTÜR MERKEZİ

"Cumhuriyetimizin 100. Yılına ve Gerzemize yakışır, güzel sanatlar, gösteri sanatları kültür merkezi inşa edeceğiz."

OĞUL PROJESİ

"Hayata geçireceğimiz Oğul Projesiyle Gerzemizde yaşlı bireylerimizi umutsuz, çaresiz, ilgisiz bırakmayacağız. Sosyal hizmetler birimimizle evde bakımlarını yaparak mutlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olacağız."

KÖY KENT AYRIMI YOK

"594 km² de yaşayan 26 bin den fazla hemşehrimizin hakkını korumak, hizmetinde olmak asli görevimiz olacak. Gerze halkının vereceği görevle beş yıl boyunca şaibelerden uzak, tertemiz ve yerinde hizmetlerle süslenmiş bir belediyecilik örneği vereceğiz.

Öncü, örnek ve sosyal bir belediye olacağız. Çocuk, kadın, yoksul, yaşlı, yetim, kimsesiz, engelli ve işsizlere pozitif ayrımcılık yapacağız. Toplu konut alanlarıyla halkın sağlam, güvenilir, ulaşılabilir konut ihtiyacını karşılanması için gerekli şartları hazırlayacağız. İşçimizin, memurumuzun, Çiftçimizin, Balıkçımızın, Esnafımızın, Öğrencimizin, Sporcumuzun her zaman yanlarında olacağız. Gerzemizi prensiplerle yöneterek; hizmetimiz süresince haktan ve adaletten ayrılmadan şehrimizi geleceğe birlikte taşıyacağız."

DOĞA ERGÜN KİMDİR?

1984 te Gerze'de doğdu. İlkokulu Gerze Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinde Yabancı Diller Bölümünde tamamladıktan sonra eğitim hayatına Kocaeli'de devam etti. Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümünden 2007 yılında mezun oldu. Üniversite yıllarında çeşitli öğrenci topluluklarında yöneticilik ve başkanlık yaptı. 2010 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Müdürlüğü ardından 2014 yılında atandığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevinde birçok üst düzey organizasyona başarıyla imza attı.

2015 -2016 yıllarında İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme AŞ (İZAYDAŞ) Denetim Kurulu üyeliği, 2016 yılında Derince Belediye Gençlik ve Spor Müdürlüğü, 2019 -2023 yılları arasında görev yaptığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığında UKOME Şube Müdürlüğü, Ulaşım İdari İşler Müdürlüğü görevlerini vekâleten yürüttü.

Eğitim hayatını Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü, Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü (Çift Anadal), Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinde son sınıf olarak devam ettirmektedir. Evli bir çocuk babasıdır. İyi derece İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Büşra ÇevikBüşra Çevik