Güncel
Giriş Tarihi : 27-12-2011 22:10   Güncelleme : 27-12-2011 22:10

Ersoy, Gerzeninsesi'ni Ziyaret Etti

Sinop Ak Parti Milletvekili Mehmet Ersoy'dan Gerzeninsesi'ne Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Ersoy, Gerzeninsesi'ni Ziyaret Etti

Sinop Ak Parti Milletvekili Mehmet Ersoy’dan Gerzeninsesi’ne Ziyaret 

Sinop Ak Parti Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, İl Genel Meclis Üyesi Cumhur Kurt, Dikmen Ak Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Murat Akça, Gerze Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu ve Sinop Ak Partinin diğer yetkili organları Gerzeninsesi’ne ziyarette bulundular.

Sinop Ak Parti Milletvekili Mehmet Ersoy yapmış olduğu ziyarette: TBMM’nin tatile girmesi üzerine partili arkadaşlarımızla birlikte Sinop merkez ve diğer ilçelerde bir dizi ziyaretler yapmayı planladıklarını vurguladı.

Ersoy, genel seçimler sonrası yoğun çalışma temposu içinde olduklarından dolayı Gerzelilere teşekkür etme fırsatı bulamadıklarını belirtti. Bu tatil süresince vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Gerze de umduğumuzun, beklediğimizin de ötesinde bir sıcaklıkla bir coşkuyla bir samimiyetle karşılandık. Gerzelilere herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

 

Ak Parti olarak Sinop ve ilçelerine KÖYDES aracılığıyla yol, su, menfez vb altyapı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü, bundan sonra da bu tür desteklerin aralıksız artarak devam edeceğini ifade etti.

Gerzeninsesi Haber Portalı olarak Sn Milletvekiline Fransa’nın Ermeni Soykırım tasarısını mecliste kabul etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?  Diye sorduk ve cevap olarak:

Sinop Ak Parti Milletvekili Mehmet Ersoy Asılsız Ermeni Soykırım Tasarısı ile ilgili olarak böyle bir şeyin kabul edilemeyeceğini Osmanlı arşivlerinde bu mesele ile ilgili bilgilerin ve belgelerin mevcut olduğunu, ayrıca bunlara ilave olarak tarihi meselelerin siyasi konuların görüşüldüğü meclislerde değerlendirip bu meselelerle ilgili karara varılamayacağına, Ermeni Meselesi ile ilgili bilgilerin ve belgelerin dünya tarafından otorite görülen Tarihçiler tarafından değerlendirilip bu konuyla ilgili net bilgilere ulaşabileceğimize inanıyorum. Fransa’nın Ermeni Sorunu ile ilgili almış olduğu karar siyasi bir karardır.  Fransa’da soykırımı kabul etmiyorum, inanmıyorum denmesi suç sayılır olmuş böyle bir mesnetsiz aslı astarı olmayan talihsiz bir karar saçmalıktan öte bir şey değildir. Kaldı ki Fransa’nın mayasında olan özgürlükçü anlayışına bile ters bir durumdur”dedi.

Gerzeninsesi Gazetesini ve internet haber portalını yakinen takip ettiğini vurgulayan Ersoy www.gerzeninsesi.com ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

AdminAdmin