Güncel
Giriş Tarihi : 14-06-2023 20:30   Güncelleme : 17-06-2023 11:43

Fatma Yüksek Anaokulunda Mezuniyet Heyecanı

İlçemiz Fatma Yüksek Anaokulu 2022-2023 eğitim öğretim yılı mezunlarını vererek yıl sonu yemeği düzenledi

Fatma Yüksek Anaokulunda Mezuniyet Heyecanı

Gerzeli İş İnsanı Hüseyin Yüksek’ in hayata geçirdiği ve ardından da Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışladığı Hamidiye Mahallesi Karagülle Arif Efendi Sokak’ ta 2 bin m² alanda 200 öğrenci kapasiteli Fatma Yüksek Anaokulunda ilk ders zili 6 Şubat 2023 tarihinde çalmıştı.

Okul öncesi eğitimlerini tamamlayan Fatma Yüksek Anaokulundaki 5 yaş grubu öğrenciler, eğlenceli bir mezuniyet yemeği ile anaokuluna veda etti.

Günün erken saatlerinde okul bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet töreninde minikler kep atma heyecanı içerisinde sırayla yürüdüler. Velileri duygulandıran bu anlarda öğrenciler öğretmenlerinin elinden ilk diplomalarını aldı. Tören mezuniyet pastasının kesimi ile son buldu.

Gündüz pasta kesimi ile sonlanan mezuniyet heyecanı akşam mezuniyet yemeği ile devam etti.

Mezuniyet yemeğine öğrenci, veliler, öğretmenler ve idarecilerin yanı sıra İş İnsanı Hüseyin Yüksek de katılım sağladı. Sınıf annesinin açılış konuşmasını yapmasının ardından konuşan İş İnsanı Hüseyin Yüksek tıpkı anne babalar kadar gururlu ve duygulu olduğunu belirtti.

ÖMRÜM BOYUNCA EĞİTİME VE MEMLEKETİME OLAN KATKIM VE DESTEĞİM DEVAM EDECEK

Öğrencilerin, bundan sonraki eğitim ve özel hayatlarında her daim başarılı olmasını temenni ettiğini ve takipçileri olacağını kaydeden Hüseyin Yüksek: “bu ülkede eğitimin en yüksek seviyelere gelebilmesi adına, kaliteli bir branş yakalama adına elimden gelen mücadeleyi ve katkıyı sunacağım. Bugün anaokulundan mezun olan çocuklarımız benim de evlatlarım. Bu benim için çok büyük bir gurur ve mutluluk. Biz gelecek nesillerin yetişmesinde gereken imkânları sağlamazsak, desteklerimizi esirgemeden var gücümüzle onların arkasında olursak bu devlet yıkılmaz ve daha güçlü bir hale gelecektir. Bu okullardan, bu ülkeden, bu memleketten nice doktorlar, öğretmenler çıkacaktır. Nice devlet adamları çıkacak bu ülkenin Misakımillî sınırlarında Türkiye’ nin can ve mal varlığını korumak ve müdafaa etmek için emek sergileyecek birçok evladımız çıkacak. Bende bu duygu ve düşüncelerle eğitime katkım ve desteğim yaşadığım müddetçe devam edecektir. Ben sizlere özellikle teşekkür etmek istiyorum; bu akşam birlikte olduk, aynı sofra etrafında birlikte aynı havayı teneffüs ettik. Bu ülkenin hak ettiği tüm projelere,  tüm hizmetleri alacağından zerre kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu kentte nice güzel projelere imza atacağız” diye konuştu.

AdminAdmin