Güncel
Giriş Tarihi : 27-10-2018 14:33   Güncelleme : 28-10-2018 18:11

GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLE DÖNDÜ

Bölge Finallerinde Gazi Mustafa İlkokulu birinciliği elde etti

GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLE DÖNDÜ

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından Nasreddin Hoca Anma Günleri kapsamında düzenlenen 2. Ulusal İlkokullar arası Nasrettin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması Bölge Finalleri yapıldı.

Yarışmada Sinop ilini öğretmenleri Derya İldemir rehberliğinde Gazi Mustafa Kemal İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri il birincisi olarak temsil etti.

23/10/2018 tarihinde Konya Akşehir'de düzenlenen yarı final yarışmasında rakiplerini eleyerek Gazi Mustafa Kemal İlkokulu 1.oldu ve Batı Karadeniz Bölge birinciliğini kazandı.

“Sahil Şeridi’’ rumuzuyla yarışarak, rakiplerini eleyen GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKOKULU bölge birincisi olarak Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı.

Derya İldemir, Hüseyin Albayrak ve Sevgi Kibar rehberliğindeki öğrencilerimiz ve velilerimiz Gerze'yi ülke çapında başarılı bir şekilde temsil etti.

Bölge Finallerinde küçüklerin performansı göz doldururken, 26/10/2018 tarihinde 37 ilin katıldığı bu yarışmanın yarı final ve final birinciliği ile Türkiye 6.lığını kazanan Gazi Mustafa Kemal İlkokulu, 2000 TL değerinde Seyyid Mahmud Hayrani özel ödülünü de kazanmış oldu.

AdminAdmin