Siyaset
Giriş Tarihi : 06-03-2024 15:05   Güncelleme : 07-03-2024 13:47

Gerze’ de dönemin son meclis toplantısı yapıldı

Gerze Belediye Meclisi, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy başkanlığında Mart ayı Toplantısı, belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi

Gerze’ de dönemin son meclis toplantısı yapıldı

Toplantıda Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy dönemin son meclisi münasebetiyle kapanış konuşmalarını yaparken, seçimlerin ülkemize hayırlı olması ve yeni seçilecek olan başkan ve üyeler için başarılar diledi.

Toplantıda Şehirlerarası Otobüs Terminaline Şirin Gerze Otobüs Terminali ismi verilirken; ilçemizde ismi bulunmayan parklara da isimler verildi. Atatürk Mahallesi Martı Sokakta bulunan parka Kazım Karabekir; Cumhuriyet Mahallesi Değirmen Sokakta bulunan parka Fevzi Çakmak; Atatürk Mahallesi Çamlık Sokakta bulunan parka Kaşgarlı Mahmut; Köşk Mahallesi Alaattin Şahin Caddesinde bulunan parka Ötüken Kitap Okuma Parkı ismi verildi.

İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi; Hamidiye Mahallesi 703 ada 24 parselde Nazım İmar Planı ve Uygulama İmar plan değişikliği talebi, oy birliği ile kabul edildi.

Hamidiye Mahallesi 703 ada, 19 parsel ile Çarşı Mahallesi 157 ada 3 parselde kayıtlı taşınmazların yeşil alandan çıkartılarak konut alan olması talebi, oy birliği ile bir sonraki mecliste görüşülmesine karar verildi.

Gerze Turizm Ticaret Limited ve Şirketi Müdürlüğünden istifa talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, Gerze Turizm Ticaret Limited ve Şirketi Müdürü Fatih Öz’ ün istifası kabul edilirken yeni başkan Recep Kemer olarak belirlendi.

Boş/Dolu kadro değişikliği talebi, oy birliği ile kabul edildi.

Atatürk Mahallesi Martı Sokakta bulunan parka isim verilmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, Atatürk Mahallesi Martı Sokakta bulunan parka Kazım Karabekir ismi verildi.

Cumhuriyet Mahallesi Değirmen Sokakta bulunan parka isim verilmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, Cumhuriyet Mahallesi Değirmen Sokakta bulunan parka Fevzi Çakmak ismi verildi.

Atatürk Mahallesi Çamlık Sokakta bulunan parka isim verilmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, Atatürk Mahallesi Çamlık Sokakta bulunan parka Kaşgarlı Mahmut ismi verildi.

Köşk Mahallesi Alaattin Şahin Caddesinde bulunan parka isim verilmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, Alaattin Şahin Caddesinde bulunan parka Ötüken Kitap Okuma Parkı ismi verildi.

Gerze Şehirlerarası Otobüs Terminaline isim verilmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, Gerze Şehirlerarası Otobüs Terminaline Şirin Gerze Otobüs Terminali ismi verildi.

Konuşmaların ardından Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy tarafından CHP ve AK Parti Belediye meclis üyelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket taktim edildi.

 

Büşra ÇevikBüşra Çevik